Jeg gjør så godt jeg kan!

Det er mange ting som skjer på en gang. Jeg skal jobbe så målrettet som jeg bare kan med WeLG Foredrag. Men samtidig har jeg verv som jeg vil opprettholde så godt som jeg bare kan. Det er ikke så enkelt å kombinere dette med en helse som svinger veldig. Den ene dagen kan jeg klare veldig mye, mens neste dag kan være veldig tung. Når jeg har avtaler eller oppdrag, så er jeg veldig fokusert og klar. Det betyr veldig mye for meg at innsatsen min er bra, og at folk liker det de får av meg. Jeg forsøker å være en profesjonell foredragsholder, og det tar jeg veldig alvorlig. Jeg vil også ta godt vare på den store tilliten  som er vist meg både i Mental Helse og Revmatikerforeningen.

Jeg gjør så godt jeg kan. Men noen ganger føler jeg ikke at det er godt nok. Der er alltid noe som kunne vært bedre. Men slik er det jo for alle sammen, og det er greit at vi ikke mestrer alt på en gang. Jeg føler meg likevel litt matt iblant. Jeg setter høye krav til meg selv, og det skaper iblant mye styr inni meg. Jeg må rett og slett skjerpe meg litt på dette området. Jeg må ikke bruke opp energien min på å tenke og fundere. Det handler om å ta en oppgave om gangen, og gjennomføre den etter beste evne. Mer kan ikke noen forlange av meg. Jeg er min verste kritiker. Og det er slitsomt å hele tiden snakke seg selv både opp og ned. Jeg har en del jobb å gjøre på akkurat dette området.

Jeg har mange jern i ilden, og det er veldig kjekt. Jeg hadde liksom et halvt år i 2017 hvor jeg sa ja til absolutt alt som fantes. Det har gitt meg mange vennskap og gode opplevelser. Men det har også gitt meg forpliktelser som kan være vanskelige å mestre til enhver tid. Jeg er kun ett menneske, men har egentlig oppgaver nok til flere en kun meg. Nå er jeg mer forsiktig, og sier ikke ja til alt lenger. Men jeg er veldig klar på at WeLG Foredrag skal prioriteres høyt fremover. Jeg gleder meg til å se hvordan dette utvikler seg. Jeg vet hva som jeg må jobbe med selv. Det vil på sikt gi meg mer overskudd til å håndtere de oppdragene som kommer min vei! Jeg gleder meg!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg