Farvel Februar 2018!

Denne måneden har faktisk føltes veldig lang! Det har vært  veldig mye kulde og snø. Det har ikke vært så mange fine dager. Det påvirker helsen min når det er så kaldt, men det er ikke noe man kan gjøre med akkurat det. Jeg har hatt en måned med oppturer og nedturer. Helsen har vært vanskelig, men er heldigvis på bedringens vei nå. Jeg har kommet meg i gang med fysisk aktivitet igjen. Det er viktig for meg å prioritere dette fremover. Jeg har begynt på Klinikken, og jeg har gått på turer sammen med venninner. Jeg har også kommet meg så vidt i gang på Linedance igjen på mandager!

Jeg har prioritert venner de siste ukene. Det har vært mange kjekke stunder sammen både ute og inne. Jeg har deltatt på Knokkelpils. Jeg har vært med på årsmøter, og vært på besøk hjemme hos venninner. Det er utrolig kjekt å være sosial sammen med gode venner. Det gjør meg så utrolig kjekt. Jeg merker på meg selv at jeg slipper dem mer og mer inn i livet mitt. Jeg er ikke så redd lenger. Det er en god følelse for meg. Det har nemlig vært en prosess som ikke var så enkel å komme seg gjennom. Men nå føler jeg som en del av en god gjeng, og der slapper jeg veldig av. Det lover i hvert fall veldig godt for fremtiden her i Mandal.

Det har vært OL, og det trigget dessverre frem en del gamle traumer hos meg. Dermed har det blitt en del jobbing med egen fortid disse ukene også. Jeg har kommet meg gjennom det, og klarte til slutt å se litt mer på OL. Men det viser meg at der fortsatt ligger mange smertefulle minner på lur etter min fortid. Jeg må rett og slett bare ta det som det kommer fremover. Når jeg merker at det blir vanskelig, så må jeg jobbe meg gjennom det. Jeg vil bli friskere, og da kan jeg ikke bare overse det som kommer mot meg.

Ungene har hatt vinterferie, og den tilbragte vi her hjemme. De hadde en fin uke med ulike aktiviteter. Det er alltid deilig for ungene å få ferie. Jeg sliter litt når alle rutinene blir borte, men det går seg raskt til igjen. De fikk et pusterom fra skolen, og det satte de veldig stor pris på. Alt i alt så har denne måneden også gått ganske greit. Jeg håper at min kropp fortsetter å bli bedre. Nå gleder vi oss til det lysner mer og mer!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg