Sykdommen har tappet meg for krefter!

Den siste uken har vært heftig for min del. Jeg har som dere vet vært syk hele uken. Det har tappet meg for masse krefter. Det er derfor veldig viktig for meg å kunne konsentrere meg fullt og helt om å bli frisk igjen. Jeg må skynde meg langsomt, og virkelig ta hensyn til kroppen min de neste ukene frem mot konserten min. Jeg har derfor redusert arbeidsmengden min fremover, og skal bruke tiden veldig godt. Jeg skal pleie denne kroppen her, og finne kreftene mine igjen. Det er rart hvordan man kan føle seg så overkjørt av en kraftig forkjølelse. Men jeg var nok sliten i fra før, og da er kroppen dessverre mer mottagelig for sykdom. Nå kommer det noen rolige uker hvor fokuset blir egen helse og musikk.

Jeg har en god plan for konserten, og jeg stresser ikke. Det er viktig å beholde roen. Jeg har øvd en del på piano mens jeg var syk. Stemmen har jeg ikke forsøkt å bruke enda. Men jeg føler meg sikker på at dette skal gå veldig fint. Jeg har god tid. Jeg kan jo sangene fra før, så det aller viktigste for meg å faktisk å føle meg trygg på spillingen. Det er jo kun meg selv som er på scenen denne gangen her. Jeg vet at det vil kreve topp konsentrasjon fra min side. Jeg er veldig klar for denne utfordringen. Jeg har kontrollen selv, og det passer meg veldig fint. Nå trenger jeg ro og hvile. Jeg skal komme meg ut på noen lufteturer etter hvert, og bevege kroppen min mer. Det er en viktig bit i det å bygge seg opp igjen etter sykdom.

Akkurat nå mens jeg skriver dette, så er jeg sliten og fortsatt syk. Men jeg satser på at det snart er bedre dager for min del. Jeg vet med sikkerhet at de neste ukene blir viktige for meg. Jeg puster godt med magen, og er klar for min største utfordring på scenen til nå. Jeg skal være i god form, og føle meg aldeles nydelig når jeg går ut på scenen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg