Hva skal jeg prioritere?

Jeg har valgt å holde på med formidling. Det innebærer for meg blogg, foredrag og musikk. Alle disse tre tingene er viktige for meg, og jeg ønsker å holde på med dette fremover. Men jeg merker også at kroppen min ikke orker like mye som det jeg skulle ønske. Det betyr at jeg må kutte litt ned på aktiviteten for å holde meg i god form. Hverdagen er jo den aller viktigste, og det skal fungere med familien. Jeg har redusert antall blogginnlegg, og det var veldig riktig av meg å gjøre det. For jeg kan kjenne at i noen perioder så sliter jeg med å skape fornuftig innhold til bloggen min. Det er i perioder litt mer strev enn jeg setter pris på. Men den er samtidig veldig viktig for min terapi. Den kommer derfor til å bestå slik som den er nå. Jeg er likevel i en prosess hvor jeg må se hva som er viktigst for meg å bruke tiden min på. Det er ikke så enkelt når helsen ikke vil det samme som meg.

Jeg gleder meg til å fokusere mer på musikk i tiden som kommer. Det er noe som jeg alltid har drømt om. Jeg er veldig spent på hvordan kroppen min reagerer på denne konserten som kommer nå i april. Det vil gi meg en pekepinn på fremtiden. Jeg må nemlig forsøke å finne ut hva jeg egentlig kan klare å oppnå slik som min helse er for tiden. Jeg planlegger flere konserter i løpet av året, og det vil skje etter hvert som jeg føler meg klar for det. Jeg håper på flere foredrag etter hvert som tiden går. Det er viktig for meg å kunne drive på med formidling i en eller annen form. Jeg lærer hele tiden noe nytt om meg selv. Det er viktig å lytte til egen kropp fremover. Jeg kan ikke presse meg så hardt som jeg har gjort tidligere. Da sier kroppen min i fra rett og slett. Heldigvis er jeg nå i god bedring, og ser lyst på fremtiden.

Jeg må altså prioritere hardt. Det kan ikke være for mange prosjekter på en gang. Det klarer jeg ikke lenger. Jeg føler meg allerede som en blekksprut. Jeg skal derfor gå gjennom de ulike tingene, og sortere de oppgavene som er viktigst for meg å få unnagjort. Så skal jeg legge inn mer energi på de prosjektene som betyr aller mest for meg!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg