Minstemann har bursdag!

I dag har minstemann bursdag. Han fyller faktisk hele 11 år i dag! Det er så rart å se at minsten har blitt så stor. Det er da man merker at man har selv blitt eldre. Det er er stort privilegium å få være mamma til mine gutter. Hver dag er en gave. Det er spennende å se hvordan personligheten utvikles etterhvert som de blir eldre. Vi har to forskjellige gutter. Men det gjør familien komplett.  Jeg husker så inderlig godt de første ukene med minstemann. Det er gode minner.

Pannekaker ble servert på sengen, og det var stor stas. Det er ofte de små tingene som er de viktigste på en slik dag. Jeg håper at han får en fin opplevelse av dagen. Jeg gleder meg til å ha alle samlet hjemme i ettermiddag. Passer veldig fint at min kjære sover hjemme denne uken på grunn av kurs. Det er deilig å ha ham her på kveldene.

Da håper jeg at denne dagen blir fin for oss alle sammen! Jeg gleder meg ihvertfall til å feire minstemann! Jeg er alltid litt tankefull på bursdagen til mine gutter. For når man har adoptert barn , så er det spesielt å tenke på denne dagen. Jeg sender alltid varme tanker til den biologiske mammaen som husker denne dagen . Jeg fikk lov til å oppdra, beskytte og ivareta denbe gutten. Det er den viktigste oppgaven i livet mitt! Mine to sønner betyr alt for meg og min kjære mann!

Det er ikke en selvfølge å få egne barn. Men jeg elsket mine barn fra første blikk på bildet. Det er noen år siden, men jeg minnes det øyeblikket veldig tydelig og sterkt. Begge to var veldig sterkt ønsket. Hipp hurra for vår kjære minstemann !!!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg