Jeg gleder meg til våren!

Nå er jeg skikkelig klar for vår! Det har vært en altfor kald og lang vinter etter min smak. Jeg ønsker meg solskinn og blå himmel. Jeg vil ha en frodig og grønn natur, selv om pollen kommer til å plage meg. Jeg trenger en forandring i omgivelsene mine nå. Det er lenge siden jeg har lengtet slik etter en vår som dette året her. Jeg er så forsynt av kulde og snø at det er helt sørgelig. Jeg har vært skikkelig humørsyk de siste ukene, og virkelig lengtet til bedre tider. Det er rart hvordan slike ting betyr mer og mer for meg. Jeg lengter liksom skikkelig etter lysere og varmere tider. Jeg har nok en del ting som jeg bør jobbe med på dette planet. For det nytter jo ikke akkurat å sture slik som jeg har gjort den siste tiden. Det skaper egentlig bare mer sur stemning rundt meg. Men jeg har fått nok.

Jeg gleder meg virkelig til å se på naturen i full blomstring! Jeg er blitt så utrolig mye gladere i farger de siste årene. Så jeg elsker å se på alle de grønne nyansene som kommer frem. Snøklokker som titter frem er bare helt nydelig. Jeg håper at det kan motivere meg til å være mer utendørs fremover. Det er nemlig veldig viktig for meg å være mer ute i frisk luft. Det gir meg påfyll av frisk luft, og jeg blir lettere til sinns. Det skal bli godt å kjenne på vårfølelsen! Tenk så deilig det skal bli å gå tur uten å fryse seg selv helt forderva! Det er det som er aller verst for meg. Den bitende kulden som går rett i den revmatiske kroppen min. Jeg gleder meg til å kjenne at solen varmer kroppen min!

Så nå kan våren veldig gjerne komme til oss! Jeg har allergitablettene klare, og skal leve godt med litt pollen rundt meg. Jeg har nemlig helseutfordringer uansett årstid. Da gjelder det å være godt forberedt på det som kommer. Jeg føler meg heldig som klarer å se ganske lyst på livet selv om helsen min skranter. Jeg skal nyte våren når den kommer!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg