Jeg trenger ikke lenger så store klær!

Det har skjedd en endring med kroppen min de siste månedene. Jeg har kvittet meg med noen flere kilo. Jeg vet ikke hvor mange, og det betyr heller ikke noe. Men jeg merker store forskjeller på kroppen min. Det merkers også veldig tydelig på klærne mine. Jeg har merket meg at en del vinterklær er i altfor stor størrelse. Jeg trenger ikke alltid å ta den største størrelsen lenger. Det er veldig uvant for meg, og jeg har dermed gjort egentlig noen bomkjøp det siste året. Det er fine klær, men de er altfor store. Da blir det liksom bare å ta på seg en stor sekk. Jeg har bestemt meg for å ta en skikkelig opprydding når jeg skal bytte garderober snart. Det er ikke sånn at jeg planlegger å bli større igjen. Derfor velger jeg å ta bort de plaggene som nå er for store. De kan noen andre få lov til å bruke.

Det er ganske utfordrende når kroppen forandrer seg. Faktisk så skjedde denne forandringen idet jeg sluttet å trene så mye. Men jeg fikk tatt ett oppgjør med mine spisevaner. Jeg har skiftet fokuset litt over på spisemønster. Det har gitt veldig gode resultater, og kroppen min kjennes lettere. Jeg har fått en del kommentarer angående min vektreduksjon. Noen har vært bekymret for min helse. Men jeg har ikke noen problemer mer enn det som er tilknyttet de diagnosene som jeg allerede har. Men jeg har stort fokus på å ta vare på helsen min. Jeg har en kraftig kroppsfasong, og blir aldri en liten snelle. Men det er ikke det som er viktig for meg lenger. Jeg vil være så aktiv som jeg kan klare, og ha fokus på en god helse i hverdagen min. Det er kjekt å merke at kroppen er i endring. 

Jeg må tenke annerledes når jeg kjøper klær fremover. Jeg må ikke være så veldig redd for å vise meg frem. Det kan ikke være noe poeng å pakke seg inn i altfor store klær som ikke viser formene mine i det hele tatt. Jeg har en vei å gå på dette området. Men jeg kjenner at det er viktig for meg. Jeg vil ikke gjemme meg selv vekk! Jeg har hatt en utrolig forandring i løpet av livet når det kommer til vekt og kropp. Jeg har lov til å føle meg stolt og fin!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg