Startet påskeferien med et legebesøk!

Det har gått veldig sent med min bedringsprosess etter sykdommen. Jeg har virkelig kjent på astma trøbbel denne uken. Jeg har vært veldig sliten, og har ikke hatt særlig krefter i kroppen min. Det har vært umulig å øve til konserten. Da ble jeg selvsagt virkelig bekymret, og fant ut at det var best å stikke innom legen før påskeferien startet for alvor. Jeg var heldig, og fikk time raskt og greit. Det viste seg da at jeg har en astmabronkitt, men ellers er jeg frisk. Jeg tok en blodprøve, og alt er ellers fint. Jeg fikk noe medisin for å åpne luftveiene, og jeg merket raskt bedring. Det var veldig deilig å få vite at dette vil gå fort over, og at det ikke var en lungebetennelse. For det fryktet jeg. Det gikk ikke mange timene etter medisinen før jeg kunne sitte med pianoet og øve litt.

Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men nå går det fremover! Denne påsken skal jeg ta det helt med ro. Det er usikkert om det blir noe campingferie på oss denne påsken. Slik det ser ut nå så blir det påske her hjemme. Vi får bestemme oss i neste uke. Det aller viktigste nå er at jeg blir helt frisk igjen. Hele familien er enige om at konserten min er viktigst akkurat nå. Da må vi se hva som er aller best for meg fremover. Jeg er takknemlig for at helsen min bedrer seg for hver dag som går. Det er ikke så enkelt å planlegge når man har flere kroniske sykdommer i hverdagen. Det virker nå som at astmaen min er mer utsatt nå enn tidligere ved forkjølelse/influensa. Jeg ble derfor veldig lettet da legen gav meg beskjed om at dette ville ordne seg fint.

Det er hardt for meg å leve med alle diagnosene mine. Selv om ikke noen av dem er potensielt farlige, så er det likevel en stor prøvelse for meg. Selv om jeg gjør alt det jeg kan, så hemmer smertene meg ganske mye. Jeg forsøker å finne en balanse mellom det å være aktiv, og hensynet til mine sykdommer. Jeg vil ikke bare være en pasient. Jeg vil så veldig gjerne få være en ressurs for andre mennesker. Jeg har tenkt å finne en god løsning på dette etter hvert som vi jobber oss fremover. Jeg gleder meg veldig til å bli frisk igjen nå!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg