Vi har feiret minstemann i dag❤️

I dag har vi hatt familieselskap for å feire minstemann sin 11 årsdag . Det er alltid koselig med besøk fra familien på en slik dag. Vi har kost oss med god mat og drikke. Det er deilig å spise god mat, og bli sittende lenge ved bordet. Vi hadde kjekke timer sammen. Det er ikke så ofte at min familie kommer hit, men vi feirer alltid guttenes bursdager.  Det er blitt en god rutine på slike bursdager nå. Jeg stresser alltid litt, men denne gangen gikk det veldig fint.

Det er viktig for meg å feire guttene. Det fortjener de. De er ikke så små lenger. Men det er viktig for oss at de ser st vi ønsker det beste for dem. Stemningen var veldig god, og maten smakte godt. Vi lager alltid lunsj , og serverer litt varm mat.  Så har vi alltid kaker litt senere i selskapet. Da har vi noe som alle liker. Det er alltid en god følelse når alt er overstått , og ferdig ryddet etterpå. 

Nå skal vi nyte resten av kvelden. Vi har påskeferie , men min kjære drar på jobb i morgen. Vi har bestemt oss for å ha påsken her hjemme i år. Jeg skal bruke dagene til restitusjon og øving til konserten. Håper Dere alle sammen har hatt en fin dag. Nyt kvelden og ferien ! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg