Helsen kommer først❤️

Det er veldig viktig for meg å ta vare på kropp og helse. Jeg erfarer hver dag nye ting i forhold til hva jeg egentlig takler. Kroppen min er ikke i sin beste form for øyeblikket. Men det går fremover med meg. Jeg har erkjent overfor meg selv at jeg må ta enda mer hensyn til egen helse. Jeg må innse at kroppen min trenger mye mer hvile. Jeg kan ikke bare gi gass. Nå er det faktisk like viktig å finne bremsepedalen. Jeg har gitt meg selv nange oppgaver de siste årene. Men nå må jeg lære av de feilene som jeg gjør om igjen og om igjen.

Jeg vil mer enn jeg makter. Det handler om sterke ønsker og drømmer. Jeg skal fortsette å jage drømmer. Men det vil kreve lenger tid å gjennomføre det. Jeg må skynde meg langsomt. Jeg kan holde konserter og foredrag. Jeg kan drive med frivillig arbeid. Men jeg må legge inn mer tid til restitusjon mellom slagene. Jeg nå fylle på med mer energi. Kroppen min er sårbar. Det må jeg ta mer hensyn til. 

Jeg velger å være optimist! Jeg skal finne en balanse. Jeg kommer til å prøve og feile en stund til. Men jeg har allerede lært mye. Jeg skal passe bedre på meg selv fremover. Det er jeg som må passe på selv. Jeg må sette grenser. Jeg synes det er vanskelig å si nei. Men det er helt nødvendig . 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg