Deilig med ferie!

Denne uken her skal jeg ta det med ro sammen med ungene mine. Jeg skal la skuldrene senke seg ned, og ikke stresse. Jeg trenger virkelig en rolig og fin påske her hjemme i år. Det skal bli deilig med noen fine dager her hjemme . Vi satser på at det blir fint vårvær. Jeg vil veldig gjerne komme meg ut på noen gåturer i løpet av uken. Det er nemlig veldig viktig for meg å komme meg ut i frisk luft. Jeg har vært så utrolig mye innendørs de siste ukene. Jeg får jo nesten sjokk når jeg kommer utenfor døren. Jeg merker at sykdommen har tæret på humøret mitt denne gangen. Så nå må jeg komme meg ut igjen, og være mer sosial sammen med venninner. Det er den aller beste medisinen for mitt tungsinn. Heldigvis har jeg snille venner som holder ut med meg! Det er jeg så glad for !

Jeg og ungene er hjemme alene disse tre dagene som mannen min jobber. Det går veldig fint med oss, og vi koser oss her hjemme. Det er deilig for ungene å slippe skolen i noen dager. Men nå går jammen meg tiden veldig fort fremover mot sommeren. Det er ikke mange månedene igjen av dette skoleåret nå. Jeg har ikke laget meg så mange planer for disse dagene. Men der må handles inn litt mat etter hvert. Så det blir bytur. Jeg skal også forsøke meg på noen fornuftige ryddesjauer denne påsken. Vi må få litt mer orden i de ulike garderobeskapene her i huset. Ungene har vokst veldig de siste månedene, og mange klær er blitt for små. Jeg er ganske flink til å sortere klær jevnlig, og få det av sted til andre som trenger det mer enn oss.

Det viktigste for meg er å være sosial sammen med familie og venner denne påsken. Jeg har invitert til jentekveld her på langfredag om kvelden. Jeg gleder meg som et lite barn. Det er så deilig å ha en fin gjeng med venninner som man kan nyte kvelden sammen med. Vi skal kose oss med god mat og dessert. Jeg ble utrolig glad for at det passet for dem å komme til meg. Jeg er så uendelig glad for mine vennskap, og det setter jeg veldig høyt. Nå er det noen uker siden sist gang vi var sammen, så praten kommer nok til å gå lekende lett! Men det er enda noen dager til, så jeg må bare være tålmodig. Jeg har faktisk ikke så mange flere planer her og nå. Dagene skal få forme seg etter hvert som de kommer.

Jeg håper at Du også har noen fine dager nå i påsken! Ta godt vare på de små øyeblikkene, og nyt dagene. Gi deg selv gode tanker og ord. Vær snill og raus mot deg selv og andre!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg