5 år som kjærester!

I dag er det akkurat 5 år siden jeg sa ja til å bli kjæreste med min kjære mann! Jeg har ikke angret et eneste sekund på akkurat den avgjørelsen. Vi har hatt noen tøffe runder på grunn av omstendighetene. Men følelsene har alltid vært de samme, og de blir bare sterkere og sterkere. Jeg er så utrolig heldig som fikk denne sjansen til å oppleve ekte kjærlighet. Det skal jeg aldri slutte å være takknemlig for. Det betyr så utrolig mye for meg og mine barn. Vi fikk en ny person inn i livet. Et menneske som ønsket å være en viktig del av våre liv. Det handlet ikke bare om oss voksne. Men det var veldig viktig for meg at han kunne stå sammen med meg når det kom til barna. Det har aldri vært noe tvil på det punktet, og vi er så utrolig glade for å ha ham i livene våre.

Å stå sammen med min kjære gjennom disse årene, har virkelig lært meg veldig mye om livet. Jeg får lov til å leve i kjærlighet og respekt. I et trygt og stabilt hjem som jeg nyter hver eneste dag. Jeg tar ikke noe av dette for gitt. Jeg har vært gjennom så mye i livet mitt at jeg vet dette er spesielt. Jeg verner derfor om vår kjærlighet så godt som jeg bare kan. Jeg vil så inderlig gjerne at dette skal vare livet ut, og det er vi heldigvis veldig enige i. Jeg er ikke så redd for å skrive eller si det jeg tenker angående min kjære mann. For det har vært en redning for oss alle sammen. Han kom inn i livet vårt når vi trengte det som aller mest. Han har stått last og brast sammen med meg. Gjennom mine sykdomsperioder og kriger. Det har vært utrolig godt å kunne ha en voksen som man kan snakke om alt med. Som kan sette meg på plass når jeg er litt på ville veier. Men som holder rundt meg når livet stormer som aller verst.

Jeg hadde ikke noen tro på at dette ville skje meg. Men heldigvis valgte jeg å stole på ham. Å gi sin tillit til en ny mann var veldig skummelt og vanskelig. Jeg hadde så dårlige erfaringer friskt i minne. Men så kom han plutselig frem, og ville være min kjæreste. Det er så utrolig godt å se tilbake på. Nå har vi bodd sammen i Mandal i over 3 år. Vi er gift, og ungene har det godt her sammen med oss. Vi jobber oss gjennom hverdagen. Vi holder liv i kjærligheten mellom oss. Det er ubeskrivelig deilig å kjenne på. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg