Noen ganger skremmer samfunnet meg….

Jeg ser veldig lite på nyheter. Jeg har ikke sett en hel nyhetssending siden jeg brøt ut av mitt første ekteskap i 2012. Det har jeg mine private grunner til. Men jeg holder meg oppdatert via internett. Det er dessverre slik at samfunnet mange ganger egentlig skremmer meg veldig. Vi leser nesten hver dag om mennesker som er blitt drept. Der skjer ulykker hele tiden, og mange ganger kommer terroren altfor nært. Jeg orker rett og slett ikke å sette meg mye inn i alt det som skjer. Jeg kjenner at jeg blir både engstelig og trist av det. Det er så mye tragisk som skjer rundt oss hver eneste dag. 

Jeg mener ikke at vi skal lukke øynene, og ikke se realiteten. Men jeg føler at det kan bli for mye iblant. Vi får så uendelig mange detaljer rett i fanget. I løpet av  en nyhetssending på radioen kan du høre masse som du egentlig ikke trenger å vite om. De refererer til rettsaker, og deler brutale detaljer med hele verden. Jeg blir ganske matt. Jeg trenger ikke det i livet mitt hver eneste dag. Så jeg velger å skjerme meg litt fra alt som skjer. Jeg ser det, men trenger ikke sette meg inn i alle detaljene som skrives. Det er mitt valg. Men jeg vil fylle livet mitt med mer positivt innhold. Jeg klarer ikke det negative fokuset hele tiden. Jeg har mine erfaringer fra fortiden som preger meg på dette punktet. Jeg klarer ikke ha det i min hverdag nå.

Når jeg var liten, så var det et fryktelig sjokk hvis der skjedde et drap. Nå er det faktisk hverdagskost. Det er en utvikling som jeg ikke liker. Det er skremmende takter, og det kommer nok ikke til å snu. Der er så altfor mye som er vanskelig i verden. Jeg trenger å ha litt avstand kjenner jeg. Det er mitt valg, og det står jeg inne for. Man kan bry seg om samfunnet uten å måtte få med seg alle detaljer til enhver tid! Det er i hvert fall slikt jeg vil leve mitt liv fremover!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg