Jeg liker å ha orden…

Jeg har satt av tid til å rydde i mine ting denne påsken. Det hersket nemlig ganske mye kaos i garderobeskapet mitt. Jeg var faktisk rimelig lei av å se på dette rotet som jeg alltid klarer å få til. I tillegg var sminkeskuffene mine bare et salig rot. Så her om dagen tok jeg mot til meg, og fikk kommet meg til bunns i dette rotet. Jeg tok aller først en skikkelig ryddesjau i alle klærne mine. Der hang en del klær som var blitt altfor store, og som jeg ikke kommer til å bruke mer. Nå skal andre få lov til å bruke dem i fremtiden. Jeg tok for meg alt som hang i skapet, og deretter alle skuffene. Det er alltid like deilig å bli ferdig med en slik oppgave. Jeg blir så mye gladere når skal finne meg antrekk, og jeg faktisk vet hva jeg kan velge i! Det har blitt en del klær som nesten ikke har vært i bruk denne vinteren. Jeg orker ikke at det skal ta plassen min, så da velger jeg å rydde opp nå.

Sminkeskuffene mine var virkelig i uorden. Jeg har vært veldig aktiv på sminkekjøp den siste tiden. Nå fikk jeg kommet meg gjennom alt sammen, og laget et skikkelig godt system. Det er veldig kjekt å ha sminke, og jeg digger det. Men jeg må ha fokus på orden og renhold. Jeg vil ta godt vare på sminken min slik at den ikke blir ødelagt. Jeg handler ikke dyr sminke, men det er likevel greit å ta godt vare på det man faktisk har kjøpt til eget bruk. Jeg blir litt satt ut av mitt eget behov for system. Men det kommer mer og mer frem i lyset. Jeg trenger å ha det skikkelig rundt meg, og jeg må ha et godt system. Det er nok bare en fordel, men det er litt uvant. Jeg trenger liksom å ha kontroll på veldig mange områder av livet mitt. Men da trives jeg jo desidert best også!

Nå er jeg ganske fornøyd med egen innsats. Jeg har fått unnagjort noen av punktene på listen min allerede før selve påsken er kommet i gang. Det lover godt, og jeg får mer fritid sammen med familien i høytiden. Det er godt å kjenne på disse nye tingene for min del. Jeg vokste opp som et skikkelig rotehue, men er kommet på bedre tanker i voksen alder. Nå lever jeg jo også sammen med en mann som liker orden, og det hjelper jo veldig. Jeg har lært mange triks av ham når det kommer til systemer og orden. Det var en ny verden for meg for å si det mildt! Men jeg trives veldig godt. Dette gjør så godt for meg. Jeg får orden rundt meg, og det hjelper på de mentale prosessene som også foregår hos meg i hverdagen min! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg