Kjole, skjørt eller bukse på konserten?

Så er jeg i gang med det som jeg alltid stresser med. Hva skal jeg ha på meg på konserten? Skal jeg kjøre kjole? Egentlig er jeg ikke så veldig glad i det, men jeg har en kjole som jeg tror kan fungere veldig fint. Jeg har veldig mange skjørt, ,men er litt usikker på hvordan jeg skal style dem. Bukser har jeg jo selvfølgelig også, men er litt i undring på om det blir fint nok. Herlighet, at det skal være så veldig vanskelig å velge et antrekk. Men så handler det om at jeg vil føle meg veldig bra når jeg går ut på den scenen helt alene. Jeg vil være feminin og vakker. Jeg skal ha på sminke og leppestift. Håret skal være krøllete og bustete slik som jeg elsker å ha det. Jeg vil være meg selv akkurat slik som jeg er her og nå.

Jeg må også tenke litt komfort. Det kan ikke nytte å ha altfor stramme klær når man skal sitte ved flygelet og synge. Jeg må kunne puste ganske så fritt med magen. Det er mange ting som jeg må tenke på skjønner dere. Men det aller viktigste er at jeg føler meg trygg i meg selv der og da. Jeg må ha den roen som jeg elsker. Jeg skal ikke bekymre meg for utseendet mitt når jeg er på den scenen. Da handler det om å formidle tekst og toner. Synge fra hjertet, og dele det som jeg virkelig brenner for. Jeg er veldig spent, og jeg kjenner at jeg allerede er stolt over meg selv. For dette har jeg laget i stand helt alene. Jeg har tatt et valg om å holde denne konserten. Jeg håper det blir mange flere etter hvert. 

Mitt selvbilde er som dere vet litt vanskelig å håndtere. Det svinger veldig med meg. Men jeg er i ferd med å finne en trygg plattform som fungerer bedre og bedre for meg. Jeg er mer voksen, og roligere. Jeg stresser ikke like mye som før. Det hender at jeg faller tilbake i gamle spor, men så kommer jeg meg på rett kjøl igjen ganske kjapt. Jeg har forandret meg veldig mye de siste årene. Jeg liker det. Det passer meg mer og mer. Jeg både tror og håper at artisten i meg skal få mer plass. Det er viktig for meg å kunne bruke musikk som et verktøy i min formidling. Jeg føler meg veldig heldig som får oppleve dette. Men nå må jeg bare få de siste detaljene på plass, så skal dette gå veldig fint!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg