Jeg vil bare være meg selv!

Foto av Camilla Adriaenssen

Der er altfor mange krav i vårt samfunn. Vi skal forholde oss til veldig mye i vår hverdag. Jeg blir noen ganger veldig matt og trist. For det ender så ofte med at jeg sitter med en vond følelse inni meg. Det er så mange ganger jeg har tenkt at jeg ikke passer inn. Eller at jeg burde vært skrudd sammen annerledes enn det som er tilfellet. Jeg vet at jeg ikke kan være noe annet en den jeg er. Men det er mange ganger jeg har følt at det ikke er bra nok i det hele tatt. Det er en utvikling som jeg ikke liker i det hele tatt. Der er enorme krav i dagens samfunn. Man skal liksom ha full kontroll på alle områder. Man skal se veldig bra ut, og samtidig ha full kontroll på hus og hjem. Man skal aller helst ha økonomi til å kunne dra utenlands et par ganger i året, og vise ungene verden. 

Jeg har ikke mulighet til å henge med på alt dette. Jeg vil være meg selv, og gjøre ting på min egen måte sammen med mannen min. Vi har heldigvis ikke så høye krav til livet. Det er ikke det materialistiske som betyr mest i livene våre. Vi kan glede oss over andre ting som er mye viktigere. Jeg ønsker å lære ungene våre at det ikke er makt og status som betyr noe. Vi må være trygge nok i oss selv. Finne vår måte å løse hverdagen på. Det er viktig for meg å ha fokus på det som kan fungere aller best for vår familie. Jeg gidder ikke å løpe etter hordene. Jeg føler meg trygg på at vi har et bra fokus i livet. Jeg kan kose meg med shopping og overfladiske ting iblant. Men det aller viktigste for meg er at familien har det bra. 

Jeg trenger ikke reise på ferie til fjerne himmelstrøk for å være lykkelig. Jeg koser meg hjemme eller i campingvogna. Det trenger ikke være luksusmat på min tallerken. Jeg koser meg veldig med helt vanlig mat. Men det er opp til hver enkelt. Jeg lar andre få gjøre ting på sin egen måte. Jeg  at det er lurt å senke kravene litt. Minne oss selv på hva som egentlig betyr noe. For man blir så altfor lett fanget inn i en livstil som ikke er særlig sunn for oss! Jeg minner meg selv på hvordan jeg ønsker å leve livet mitt. Det er viktig å tenke over slike ting, og faktisk prate med de som er deg nærmest. For vi må gå i samme retning. Jeg føler meg veldig heldig som har en ektemann som tenker likt som meg. Da går vi en fin fremtid i møte sammen som familie.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg