Skrivelysten er tilbake igjen!

Noen ganger er det et slit å ha en blogg. Det hender nemlig at jeg ikke har særlig lyst til å skrive så veldig mye på bloggen min. Der kommer liksom ikke noe fornuftig ut av meg. Det har vært slik nå mens jeg har vært syk. Det har liksom ikke vært verken kjekt eller enkelt å skrive noe som helst. Faktisk så ble jeg ganske bekymret en stund. Jeg vurderte faktisk å stanse bloggen en stund. Men så tenkte jeg at det ville nok komme bedre dager etter hvert som jeg ble friskere igjen. Og jammen fikk jeg nok en gang rett. Skrivelysten er tilbake igjen, og det føles veldig deilig! Det er så mye enklere når ordene liksom bare kommer fra hodet og hjertet av seg selv. Da er det en gave å ha en blogg som bare er min.

Bloggen er viktig for meg. Den er liksom blitt en viktig del av meg som person. Jeg trenger den egentlig like mye nå som før. Men det handler litt om tid og energibruk. Jeg har vært veldig sliten og syk den siste tiden, og da er det vanskelig å holde koken overalt. Men så kommer heldigvis de gode dagene hvor jeg fungerer så mye bedre. Det er så deilig å kjenne på. Jeg liker ikke at livet mitt svinger såpass mye som det faktisk gjør. Men jeg har en helse som ikke vil det samme som meg. Det er derfor veldig vanskelig for meg å finne denne balansen som jeg leter etter. Nok en gang har jeg nok vært for heftig mot meg selv, og det resulterte i noen heftige uker med sykdom. Takk og lov at det er over nå!

Jeg har mange prosjekter som jeg jobber med. Og jeg innrømmer glatt at det kan bli litt vel mye for meg iblant. Det kommer til å bli enda mer viktig for meg å prioritere riktig i tiden som kommer. Jeg har en veldig viktig jobb med meg selv der. Det handler ikke om lyst. Men heller om helsemessige begrensninger. Jeg kan ikke bare kjøre på selv om jeg ønsker det. Det går ikke så enkelt for meg. Jeg må være mye mer forsiktig med min egen helse. Det er ikke noe å tulle med dette her. Jeg har såpass mange diagnoser. Det er ikke rart at det blir noen heftige runder iblant. Men bloggen kan jeg jobbe med hjemme. Det er det som er så deilig. Jeg kan skrive når jeg føler for det. Og jeg kan planlegge langt frem dersom jeg er flink. Det er da jeg liker meg selv aller best. Det er alltid deilig når man kjenner at man er i forkant!

Bloggen skal prioriteres fremover. Jeg skal også få mer fokus på bilder. Jeg gleder meg til våren kommer, og jeg kan ta mer bilder utendørs. Jeg har klart å legge bort den verste sjenansen når det kommer til bilder. Det er noe som er helt nødvendig for bloggen min. Jeg skal ha meg noen runder med egen fotograf etter hvert som våren kommer. Jeg har allerede plukket ut noen plasser som jeg ønsker å ta bilder. Det er spennende å holde på med, og jeg håper at det kan  løfte lesertallene litt etter hvert som tiden jobber med meg! Jeg håper at Dere kan tipse vennene deres om min blogg! Det hadde vært veldig kjekt å nå ut til enda flere mennesker!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg