Hverdagen er egentlig best!

Da var påsken over for denne gangen, og ungene er tilbake på skolen igjen. Det gir meg tid for meg selv, og det er ganske deilig. Det er lov å si det høyt. Jeg liker veldig godt å ha noen timer alene i hverdagen. Da kan jeg jobbe med mine ting. Jeg kan få unnagjort en del oppgaver, og jeg lan legge inn tid til å være sosial. Det er viktig for meg å ha en fin balanse i hverdagen. Jeg trenger jo en del hvile, og da må jeg planlegge dagene mine på en god måte. Jeg liker aller best å kunne stelle meg i fred og ro etter at ungene har dratt på skolen. Da kan jeg kose meg, og bruke lang tid med dusj og sminke. Jeg har blitt flinkere til å gi meg selv tid til egenpleie i hverdagen. Hvis jeg klarer det fremover, så blir jeg veldig glad. For det hjelper på min mentale helse, og jeg blir mer fornøyd med meg selv.

Det er de små tingene i hverdagen som betyr aller mest for meg. Det er godt å kjenne på glede over selv de små ting. Jeg trenger ikke så veldig mye. Men det er viktig for meg å ha det bra. Jeg passer godt på ungene våre i hverdagen. Det er min jobb, og det er det aller viktigste i livet mitt. Men ungene trenger en glad mamma. Så det er derfor veldig viktig at jeg også passer på meg selv på en god måte. Jeg har funnet min måte å løse det på¨. Det fungerer veldig fint for meg, og jeg har funnet en større ro i livet nå. Jeg liker hverdagene våre veldig godt. Vi har laget oss en plan, og den følger vi hver dag. Vi har selvfølgelig rom for impulsivitet, men det er de vante tingene som fungerer aller best for oss alle sammen. Vi trenger en stor grad av forutsigbarhet i hverdagen. 

Nå skal vi komme oss fint gjennom denne uken. Det er godt å komme i gang med alle de vante aktivitetene. Uken blir jo litt spesiell siden vi skal til Egersund om få dager. Det nærmer seg konserten min med stormskritt! Jeg er veldig spent, og gleder meg veldig mye. Dette kommer til å bli en stor opplevelse for meg personlig. Nå krysser vi fingrene for at mange mennesker kommer på konserten min! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg