Mestring gjør meg glad!

Foto av Camilla Adriaenssen

Det er deilig å kjenne på mestring! Det bygger meg opp, og jeg føler meg bedre. Det er en følelse som jeg ønsker at alle sammen skal få kjenne på. Jeg har brukt det som et viktig verktøy de siste årene. Jeg måtte bygge meg selv opp igjen etter en livskrise. Da var det viktig å finne positive verktøy. Gjøre noe som jeg faktisk fikk til, og som jeg kunne glede meg over i hverdagen min. Det hørtes veldig rart ut i starten. Men det hadde en veldig fin effekt på meg. Jeg har noen talent som kan hjelpe meg videre. Det er jeg utrolig takknemlig for. Gjennom musikk og formidling kan jeg oppleve mestring. Jeg føler at jeg betyr noe for andre mennesker. Når jeg kan hjelpe andre, så blir jeg sterkere selv også. Jeg kan ikke få sagt det sterkt nok. Mestring har på mange måter reddet meg.

Det har vært veldig mange vonde stunder. Det kan jeg ikke legge skjul på. Jeg har virkelig vært gjennom en vanskelig tid med store sår. Det er ikke noe jeg kan rømme fra. Jeg er nødt til å håndtere det etter beste evne. Nå er jeg i en trygg og god atmosfære som heler meg. Jeg blir bedre for hver dag. Men jeg må være aktiv, og jobbe meg videre. Det er ikke noe som kommer av seg selv. Jeg er nødt til å prøve og feile selv. Det har til tider vært veldig vanskelig. Når jeg da opplever å mestre en slik situasjon, så blir gleden desto større for meg personlig. Det gjør at sårene mine kan gro. Jeg står stødigere i meg selv på godt og vondt. Det kan være vanskelig å skjønne omfanget av det. Men jeg kan ikke dele alt med dere her på bloggen min. Jeg må få ha noe privat for meg selv også.

Jeg pusher meg selv videre! Jeg har store ambisjoner, og vil ikke bli stagget tilbake. Jeg har levd altfor lenge med et negativt syn på meg selv. Jeg vil komme meg fremover, og det kommer til å ta tid. Men det får være ok så lenge jeg klarer å bevege meg fremover. Det er det som er det viktigste for meg nå. Jeg skal mestre hverdagen min!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg