Gled Deg over de små tingene!

Foto av Camilla Adriaenssens

Hverdagen kan være hard for oss alle sammen. Det er fort gjort å bli sugd inn i det travle. Unger som skal kjøres hit og dit på ulike aktiviteter. Man skal mestre jobb og privatliv. Jeg merker at det kan bli ganske hektiske dager selv om jeg ikke er i vanlig jobb. Men jeg har lært meg en veldig viktig ting i løpet av livet. Jeg fo0rsøker å finne glede i de små tingene i hverdagen. Det har virkelig hjulpet meg til å beholde det positive i livet mitt. Jeg har nemlig veldig mange gode grunner til å grave meg ned. Men jeg har tatt et valg, og jeg vil leve et godt liv sammen med min familie. Da må jeg fokusere på alt som er fint og godt i livet mitt her og nå. Der finnes faktisk veldig mange gylne øyeblikk i hverdagen dersom man virkelig ser etter.

Jeg kan glede meg over solen som skinner inn vinduet. Det varmer hjertet mitt når ungene sier at de elsker meg. Jeg blir glad når jeg snakker med min kjære mann i telefonen en vanlig dag. Jeg blir glad når en venninne sender meg en hyggelig melding. Jeg kan smile når jeg legger merke til vårtegnene langs veien. Det er koselig under pleddet på gråværsdager. Det handler om å se det gode rundt deg. Ikke bare ha fokuset på alt som er vondt og vanskelig. Jeg kan slite noen dager med å holde dette fokuset. Men så er det så deilig når jeg klarer å komme tilbake til denne måten å se hverdagen på. Det betyr alt for meg. Jeg må jobbe hardt for å komme meg gjennom hverdagen med den bagasjen jeg faktisk har. Det er ikke enkelt. Men jeg bruker alle de små godene til å pushe meg videre.

Jeg er glad for at jeg klarer å se det. Det har virkelig gitt meg mange gode stunder. Jeg har fått kjenne på en glede over livet som jeg ikke trodde fantes. Jeg har fått kjenne på kjærlighet til livet. Jeg er så heldig som har fått en ny mulighet til å blomstre. Den skal jeg ta veldig godt vare på hver eneste dag. Jeg har en livsglede som kommer langt innenfra. Når man har levd et liv som har inneholdt masse vondt, så er gleden over det gode veldig stort! Det har gitt meg håp om en fin fremtid for meg og min familie. Vi skal ikke gå rundt med hengende hoder. Vi skal se opp og frem, og ta imot alt det gode som livet byr på! Det gjør meg sterk nok til å jage mine egne drømmer. 

Jeg håper at Du blir inspirert til å tenke mer positivt! Husk at hverdagen svinger for oss alle sammen. Der finnes ikke en mirakelkur. Men vi kan velge selv hvordan vi vil angripe dagen. Ta derfor veldig godt vare på de gode øyeblikkene som kommer din vei. Nyt dem med god samvittighet!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg