Jeg må kaste meg ut i det!

Jeg har mange drømmer som jeg forsøker å oppnå. Sakte men sikkert åpnes der nye dører. Jeg er på vei mot noe som jeg ikke helt vet hva er. Men alt jeg vet er at det er veldig spennende. Jeg må rett og slett bare kaste meg ut i det! Jeg må våge å ta de sjansene som dukker opp. Men selvfølgelig må jeg ta hensyn til familie og meg selv underveis. Men nå har jeg kommet så godt i gang, at jeg må nesten gi det et skikkelig forsøk. Jeg har bygget meg opp gradvis, og nå skal jeg jammen meg gjøre mitt ytterste fremover. Det er mange ting som jeg skal få jobbe med. Da vil det bli et enda større nettverk. Der vil garantert komme muligheter dersom jeg fortsetter slik som jeg gjør nå. Jeg er nemlig veldig flink på synlighet i sosiale medier, og det skaper ringvirkninger. Jeg har bestemt meg for å satse skikkelig, så da er jeg klar dersom en ny dør åpnes!

Det er veldig kjekt å jage sine egne drømmer! Det er liksom noe helt eget som jeg forsøker å få til. Med tanke på den store krisen som jeg har jobbet meg gjennom, så føler jeg meg veldig stolt! Jeg har kjempet veldig hardt for å komme så langt, og det har kostet mange tårer. Jeg vet at livet vil gi meg mange oppturer og nedturer. Men da skal jeg stå stødig på mine egne bein. Jeg skal være fast i min egen grunnmur. Jeg skal lage et solid byggverk som kan tåle en storm. Det er det som jeg jobber aller mest med nå. Jeg må bli enda mer trygg på meg selv og mine ferdigheter! Jeg må være solid i hodet mitt, og være stødig. Jeg kan ikke vakle så mye lenger. Det er på tide å bruke fundamentet til å støtte seg på. Jeg vet at firmaet bygges opp sten for sten. Det får bare ta sin tid. Jeg skal ikke miste motet.

Jeg kan ikke være sjenert! Jeg må våge å ha et kjent ansikt. Det kan komme tider hvor ansiktet mitt virkelig blir kjent, og da må jeg være forberedt. Jeg vet ikke hvordan fremtiden min blir. Men jeg har valgt en vei som medfører synlighet. Det er iblant ganske skummelt. Men jeg vil så inderlig gjerne hjelpe andre mennesker, og spre åpenhet rundt psykisk helse. Da må jeg vise ansikt, og stå stødig!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg