Jeg stortrives med “langt” hår!

Jeg har forandret meg veldig mye det siste året når det kommer til utseende. Jeg hadde veldig kort hår i veldig mange år. Men i sommer tok jeg valget om å la det vokse ut. Jeg trengte virkelig en stor forandring. Nå har det begynt å bli litt lengde på det, og det føles veldig godt! Jeg liker det veldig godt, og vil veldig gjerne ha mye lenger hår. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir å ha langt hår på ordentlig. Jeg føler meg som en mer feminin kvinne, og det påvirker meg i en positiv retning. Det har blitt et mye mer fokus på egen velvære, og jeg sminker meg veldig ofte. Det har åpnet seg en helt ny verden for meg, og jeg koser meg glugg med det. For meg handler det ikke bare om det ytre som dere kan se på bildene. Men det handler aller mest om den gleden som jeg kjenner på innsiden. Den lettelsen over endelig å tillate meg selv å være velstelt og fin. For ja, jeg føler meg endelig fin!

Nå kan jeg se meg selv i speilet uten å gremmes eller gråte. Det er ikke lenger bare en stygg andunge som jeg ser i speilet. Det er ikke alle dager som er like gode, men jeg gråter ikke lenger foran speilet. Det er en veldig stor seier! Jeg har hatet speil i alle år som voksen. Det har vært en pest og en plage. Men jeg har angrepet problemet, og jeg har overvunnet skrekken for speilet! Speilet har ikke makt over meg lenger. Det er så uendelig befriende. Nå kan jeg kose meg på badet. Ta en lang dusj, og så bruke tid på sminke og hår. Ta på litt musikk, og synge litt mens jeg steller meg. Smile til meg selv i speilet før jeg forlater baderommet. Det er en helt ny verden, og jeg er så glad for at jeg får oppleve det!

Skjønnhet kommer fra både utsiden og innsiden. Jeg føler meg endelig fin, og det skal jeg ta godt vare på. Jeg måtte bli 40 år før det skjedde. Det er altfor mange år med dårlig selvbilde. Jeg vet at jeg må fortsette å jobbe med det. Men jeg skal ikke ødelegge det som jeg nå har oppnådd. Ingen skal få putte meg tilbake i et hjørne i skam over egen kropp!

Vi blogges! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg