Det er godt å ha en heiagjeng!

 

Jeg har fått veldig mange fine kommentarer den siste tiden. Det er så godt å få slike fine oppmuntringer fra dere. Jeg blir veldig glad, og det gir meg energi til å fortsette med mine prosjekter. Det hender iblant at jeg kan bli litt motløs og deprimert. Men da er det alltid noen som kommer med de ordene som jeg trenger. Jeg har en herlig vennegjeng som virkelig gir meg vennlige dytt i riktig retning. Jeg har familien min rundt meg, og det er en deilig følelse. Jeg vil likevel fremheve Dere! For jeg opplever nesten utelukkende fine kommentarer på Facebook. Og de få gangene der har kommet noe stygt eller negativt, så har Dere steppet inn og tatt til motmæle. Det er jeg veldig takknemlig for! Jeg har stengt kommentarfeltet på selve bloggen på grunn av netthets, så det er deilig å slippe det på Facebook! 

Jeg er en voksen dame, men jeg trenger litt ekstra støtte i livet. Da er det så utrolig deilig å lese de kommentarene som dere legger igjen til meg. Det er stort sett alltid noen som kommenterer mine innlegg. Jeg blir så glad, og det gjør meg enda mer trygg. Jeg byr på veldig mye av meg selv i blogg, foredrag og vlogg. Jeg er veldig heldig som har så snille lesere. Jeg føler at det er varme som kommer mot meg, og da blir jeg lettet og varm i hjertet mitt. Så tusen hjertelig takk til alle sammen som leser mine innlegg, eller ser på min vlogg på YouTube. Det ville vært ganske så stusselig dersom ingen gadd å lese det jeg skrev. Jeg trenger et publikum. Det høres sikkert litt merkelig ut for dere, men for meg så er det ganske viktig å få dele. Jeg gleder meg veldig til å fortsette med mine prosjekter de neste månedene. Det blir stas å jage etter nye drømmer og målsettinger!

Jeg håper inderlig at Dere blir med meg videre på ferden! Jeg er veldig klar for å gjøre en innsats fremover. Det blir mye blogg og vlogg. Jeg skal være så synlig som jeg kan klare for å spre budskapet mitt. Da håper jeg at nye dører åpnes etter hvert som jeg jobber meg videre!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg