Jeg blir så ivrig!

Det er typisk meg å bli veldig ivrig. Når jeg kommer på en ny ide, så må det testes ut umiddelbart. Det er svært vanskelig for meg å vente på et resultat. Jeg går liksom inn med hele meg i prosjektet, og så blir det litt mye på en gang. Det er da jeg må lære meg å prioritere annerledes. Jeg vet det veldig godt, men så er det noe som liksom settes i gang inni meg. Jeg blir så utrolig giret! Det er nesten litt hyperaktivt. For jeg leter hele tiden etter gode ideer inni hodet mitt, og tenker altfor mye. Jeg funderer på hvordan jeg kan nå mine mål, og hva som må til for å komme raskt fremover. Jeg merker på meg selv at det er vanskelig å kontrollere disse tankene. Jeg har blitt flinkere til å si nei til ting. For kroppen min takler ikke et hardkjør. 

Men jeg vil ikke gjøre ting halvveis. Har jeg bestemt meg for å ha to innlegg på bloggen hver eneste dag, ja da gjør jeg det. Vil jeg lage vlogger til YouTube flere ganger i uken, ja så blir det gjort. Jeg blir drevet fremover av noe som er inni meg. Det er både positivt og negativt. Jeg sliter nemlig med å finne av knappen. Jeg jobber inni hodet mitt hele tiden. Det er ikke sunt, og jeg trenger noen teknikker for å stagge det litt. Det er rart hvordan man kan bli. Jeg kjenner at det er noe som pusher meg videre, men jeg kan ikke helt forklare hva det er. Men jeg dytter meg selv videre nesten uansett hvilken form jeg er i. Det er en skummel ting som jeg må slutte med. Jeg har gått på litt vel mange smeller etter hvert.

Jeg føler hele tiden at jeg må prestere ett eller annet. Jeg er så redd for å virke udugelig og syk. Jeg vil hele tiden bevise for hele verden at jeg er flink pike. Jeg kjenner alle symptomene fra tidligere. Jeg vet det så altfor godt. Men det er ikke enkelt å bli kvitt det. Jeg må heller finne en måte å kontrollere det bedre på. Jeg har heldigvis en mann som holder ut med alle ideene mine. Jeg kan være helt borte vekk i tanker mens han snakker til meg. Det er pinlig, men han skjønner det som regel. For det er slik jeg er skrudd sammen. 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg