Bølgeskvulp er terapi!

Jeg elsker å gå i Furulunden her i Mandal! Nå er våren kommet, og jeg skal virkelig benytte meg av det. Jeg skal gå mange turer, og finne ro i naturen. Når jeg er sliten, så er det deilig å lytte til bølgene som kommer og går på stranden. Det gir meg så mye terapi å følge bølgene. La tankene komme, og så forsvinne ut i havet med bølgene. Sende dem av sted vekk fra meg. Jeg har ikke vært så mye ute i vinter. Kroppen min taklet ikke kulden, så jeg måtte la det være. Men nå kan jeg komme skikkelig i gang med turene igjen. Det er det som er det aller beste for meg mentalt. Jeg trenger ikke alltid trene så hardt, men heller gå en fin tur i naturen. Kroppen min trenger bevegelse, og sinnet mitt trenger frisk luft! Jeg gleder meg til å være mye mer utendørs fremover! Jeg merker at det hjelper veldig mye på psyken min! Jeg har mange tanker inni hodet mitt for tiden, og da er det ekstra viktig å komme seg ut!

Når jeg er ute, så senker jeg skuldrene mine. Jeg får en ro over meg som jeg virkelig trenger mer av. Det blir alltid en del stress på meg i løpet av en uke. Det trenger ikke alltid være fysisk travelt. Men hjernen min jobber mange ganger på høygir uansett. Fysisk aktivitet minsker tankekjøret betraktelig, og det er veldig deilig. Jeg har så utrolig mye som foregår inni hodet mitt. Jeg jobber med veldig mange prosjekter på en gang, og det krever sitt. Jeg har merket på meg selv at hukommelsen har vært veldig dårlig. Det kommer av stress, og jeg må skjerpe meg skikkelig nå. Jeg må lære meg å sortere ting på en annen måte. Jeg har en kropp som virkelig sier ifra, så jeg ønsker å lytte mer til den. Jeg vil så inderlig gjerne fungere på en god måte. Da må jeg ta mer hensyn til kroppen min, og legge inn mer tid til det som hjelper meg.

Nå håper jeg inderlig at jeg klarer å komme meg ut flere ganger i uken! Jeg har et håp om tre turer i løpet av en uke. Da er jeg kommet veldig godt i gang. Jeg kommer garantert til å merke en forandring i humør og kropp. Jeg kjenner meg selv så godt, så det er jeg sikker på. Jeg vet at fysisk aktivitet gir meg påfyll av positivt energi. Men jeg må ikke ha full intensitet. Vanlige turer i skog og mark kommer til å fungere veldig fint. Der kommer garantert mange bilder fram mine turer her på bloggen, og på min YouTube kanal som heter WeLG Foredrag!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg