Jeg tjener ikke en krone på bloggen!

Der finnes en del bloggere som har mange penger fordi de blogger. Det har ikke jeg. Faktisk så tjener jeg ikke noe som helst på bloggen min! Det handler om at mitt fokus på bloggen er annerledes en mange andre. Jeg har psykisk helse og mestring som mitt hovedfokus på bloggen. Jeg deler mine tanker og erfaringer med dere. Men jeg har ikke et materialistisk fokus på bloggen overhodet. De annonsene som er på min blogg, kommer fra hovedportalen. det kan jeg ikke påvirke i det hele tatt. Jeg har valgt å ha en annerledes blogg. Jeg har ikke så veldig mange lesere, men er sjeleglad for hver enkelt som er innom bloggen min. Jeg har ikke tenkt å endre så mye på bloggen min nå. Den kommer til å fortsette slik. Jeg har vurdert å bytte portal slik at jeg står friere. Men jeg orker ikke å starte det kjøret med å skaffe meg annonser selv. Man vet aldri hva som skjer i fremtiden, men det er ikke i mitt fokus nå.

Jeg har valgt å bruke bloggen som min terapi. Det har kommet mange personlige innlegg her de siste årene. Det kommer garantert mange flere. Mine prosesser kommer til å ta veldig lang tid, og er en del av min hverdag. Livet mitt er kanskje ikke så enkelt, men jammen meg er det blitt veldig innholdsrikt. Nye dører åpner seg opp etter hvert som synligheten øker. Jeg gleder meg til å se hvor dette fører meg. Så lenge jeg kan fortsette med formidling, så er jeg veldig glad. Jeg vet at jeg kan hjelpe andre mennesker gjennom min blogg, mine foredrag og min YouTube kanal(WeLG Foredrag). Det gir meg masse energi til å jobbe videre med mine drømmer. Jeg har måttet ta mange valg de siste årene. Jeg har valgt vekk veldig mye. Men dette kommer til å være en veldig stor del av livet mitt. Slik som det er nå, så er bloggen en del av min jobb. For jeg vil at det skal bli en jobb. Jeg vet ikke hvor lang tid det kommer til å ta. Men jeg skal jobbe meg fremover dag for dag. Jeg vet med sikkerhet at dette er det jeg vil holde på med!

Så får tiden vise hvor langt jeg eventuelt kommer. Det kan ikke noen vite i dag. Jeg har likevel en stor ro inni meg når det kommer til akkurat dette valget. Jeg vet at det er riktig av meg å satse på meg selv nå! Jeg skal ikke tenke meg selv ned. Jeg skal jobbe meg selv fremover, og virkelig være stolt over det som jeg klarer å oppnå. Hver dag er en ny gave som jeg kan åpne opp!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg