Jeg er personlig, men ikke privat!

Jeg har skrevet veldig mange personlige innlegg her på bloggen min. Men det er ikke mange innlegg som er private. Jeg håper dere skjønner forskjellen. For jeg verner om det som er aller mest privat. Jeg poster ikke bilder av min familie eller av mine venner. Jeg har ikke med alle detaljene om min hverdag. Det er faktisk  veldig viktig for meg. Jeg vil ha bloggleserne mine med på mye forskjellig, men jeg har en del grenser. Jeg vil ha et privatliv som ikke aller kjenner alle detaljene i! Det er viktig for meg og min nærmeste familie. Det er veldig mange bilder av meg på internett nå. Det er ikke nødvendig at mann og barn også skal være synlige i det offentlige rom. Jeg har postet noen få bilder av min kjære mann, men da med hans godkjenning. Barna mine skal få slippe den eksponeringen. Jeg har alltid hatt disse reglene, og de kommer alltid til å være der.

Jeg kan bli intervjuet, men aldri hjemme hos oss. Jeg elsker hjemmet mitt, men ønsker ikke å dele alt med alle. Det føles for privat og nært. Jeg trenger den atmosfæren som bare er vår. Jeg kan filme her hjemme til min kanal, men det blir ikke noe hjemme hos reportasje i vårt hjem. Jeg tror det er viktig å tenke over slike ting når man er synlig. Jeg vet ikke hvor mine prosjekter fører meg. Det vil kanskje medføre en synlighet som blir større enn det som nå er tilfellet. Da vil jeg ha en kontroll på hva som er ute på internett. Jeg er en voksen dame som tar forhåndsregler. Det er ikke bare tut og kjør her i gården. Jeg har skjermet mine mest private øyeblikk. Det er jeg veldig glad for. Jeg er for åpenhet, men likevel så trenger jeg å sette noen rammer. For jeg verken kan eller vil dele alt som skjer i livet mitt. Jeg ser at jeg kanskje har strengere regler enn det de fleste bloggere har, men det står jeg inne for!

Der skje mye i livet som aldri nevnes her eller på andre sosiale kanaler. Det er et veldig bevisst valg fra min side. Jeg har en offentlig Facebook, og dermed publiserer jeg annerledes der nå enn tidligere. Jeg har et sterkt behov for å få være privat, og ha mine grenser. Så kan jeg være åpen som en bok om andre ting. Jeg er personlig, og jeg er ærlig. Dere vet masse om psykiske helse. Men dere trenger ikke å få vite alt. Takk for at Dere respektere det!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg