Jeg må tenke positive tanker i hverdagen!

Jeg kjenner meg selv veldig godt. Det er ikke så veldig vanskelig for meg å si hva som er bra for meg. For man blir utrolig godt kjent med seg selv når man har livskriser. Jeg har lært utrolig mye om hva jeg tåler, og hvordan jeg tenker om meg selv i hverdagen min. Jeg oppdaget veldig kjapt en viktig ting. Jeg tenkte utelukkende negative tanker om meg selv! Det var egentlig den aller første tingen som jeg måtte snu helt opp ned. Jeg ble nødt til å tenke positive tanker om meg selv. Det høres kanskje litt merkelig ut for deg, men for meg så var det noe helt nytt. Negativitet hadde preget livet mitt i så uendelig mange år. Dermed måtte jeg snu på noe som virkelig hadde grodd seg fast i meg. Slike prosesser tar veldig lang tid, og er til tider veldig smertefulle. Men jeg har kommet veldig langt på den veien nå. Det er noe som jeg alltid må jobbe med. 

Det kan ikke nytte å snakke seg selv nord og ned! Da bryter man ned alle de gode følelsene i seg selv. Det er en farlig vei å gå. Jeg har virkelig jobbet knallhardt for å snu det. Nå er jeg mye tryggere på meg selv, og jeg våger veldig mye. Det trives jeg med. Det er en viktig del av min personlighet. Jeg vil være meg selv. Men det kan noen ganger sikkert bli litt mye for andre. Jeg har valgt en vei som ikke alle kunne tenkt seg. Ved å være synlig så setter jeg meg selv i lyset. Det kan noen ganger være veldig krevende å stå i. Men jeg føler at det er verd det. Jeg får jobbe med det som ligger hjertet mitt aller nærmest. Når jeg snakker om psykisk helse, så hjelper jeg flere enn kun meg selv. Det gir meg en veldig god følelse i kropp og sjel. Jeg fronter ikke hva som helst verken på blogg eler vlogg. Jeg gjør tingene på min måte, og jeg er stolt over det som jeg klarer å få til!

Jeg tar med meg de positive tingene. Jeg suger litt ekstra på karamellene. Det gir meg viktig påfyll av positiv energi. Jeg trenger det i min hverdag. Det tror jeg du også gjør. Jeg føler meg heldig som har mange muligheter. Jeg kan sette meg nye mål. Det er så utrolig kjekt å føle seg som en ressurs i samfunnet. Da er jeg ikke lenger kun en pasient eller et offer. Da retter jeg meg opp, og går på hodet sånn passe hevet. Jeg blir veldig glad av positivitet!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg