Endelig er det MAI!!

Nå er endelig våren skikkelig i gang, og jeg elsker det! Jeg ser så frem mot disse månedene med mye sol og deilig vær. Jeg håper at vi får en veldig fin vår og sommer dette året her. Jeg er så klar for noen gode og varme måneder fremover nå! Det skal bli så deilig med sol, grilling, bading og god stemning utendørs. Jeg har også gledet meg veldig til å kunne nyte litt mer frisk luft sammen med venner. Jeg elsker å være ute på tur sammen med gode venninner. Nå skal jeg ha fokus på masse fotografering til bloggen min. Jeg har veldig mange planer inni hodet mitt, og det skal bli spennende å få gjennomført ulike photoshoot. Jeg føler meg veldig heldig som har gode venninner som liker å fotografere! Da slapper jeg av, og bare koser meg sammen med dem. Det er da de aller beste bildene tas! Jeg har funnet forskjellige steder hvor jeg har tenkt å ta bilder med ulike bakgrunner.

Jeg har bursdag om få dager, og det er jo alltid litt stas! Men denne gangen reiser jeg bort fra familien på bursdagen min faktisk. Jeg skal av sted på Regionsamling med Mental Helse til Drammen. Men da rekker jeg nok også å møte en god venninne også. Jeg skal uansett forsøke å kose meg litt denne måneden her. Jeg skal ha et positivt fokus! Jeg gleder meg også til å få familie på besøk til 17.mai dette året her! Det kommer til å bli en ganske travel måned, med det liker jeg jo ganske godt! Jeg håper inderlig at det blir mange flotte dager! Mai er en veldig fin måned. Da har jeg blikket rettet mot sommer, og det nærmer seg skoleslutt. Jeg føler at månedene går veldig kjapt av sted for tiden. Det er liksom alltid noe som skjer, og da forsvinner liksom tiden for meg. Ukene er så kjapt unnagjort. Det er godt å ha noe å gjøre i de stundene hvor jeg har energi.

Jeg har altså gode følelser i kroppen min! Jeg skal nyte de gode øyeblikkene som hverdagen gir meg. Jeg skal kose meg så mye som mulig sammen med familie og venner. Jeg har bestemt meg for å gi meg selv gode opplevelser! Da kommer jeg meg lettere gjennom en røff hverdag!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg