Jeg er glad i bloggen min!

Jeg møter mange reaksjoner når jeg sier at jeg er en blogger. Veldig mange trekker da raskt konklusjonen om at jeg har en såkalt rosablogg hvor annonser, nakenhet og familiebilder florerer. Men når jeg får fortalt hva jeg driver med, så møter jeg masse positivitet. Jeg har blitt veldig glad i bloggen min. Det er mitt eget sted hvor kun mine tanke og erfaringer deles. Det er min egen plattform som jeg forvalter etter eget ønske. Det er en trygghet for meg, og jeg føler at jeg bidrar med noe. Det har på mange måter blitt min lille jobb, uten at jeg tjener en krone på bloggen. For jeg tar bloggen på alvor, og vil at den skal være en del av mitt sterke fundament. Jeg vet at bloggen min er liten, men vil gjerne at den skal vokse seg større etter hvert. Jeg er stolt over å ha hatt den så lenge. Jeg føler det er blitt en viktig del av min hverdag på en positiv måte.

Det er jo noen dager som er vanskeligere enn andre. Men bloggen gir meg en unik mulighet til å dele det jeg ønsker. Jeg kan nesten ikke få forklart det på en riktig måte. Men jeg vil så inderlig gjerne nå ut til Dere! Jeg har et veldig stort behov for å kunne dele. Jeg vil være til hjelp for de som sliter i hverdagen sin. Jeg ønsker å bidra på min egen måte. Det kan ikke noen ta i fra meg. Jeg forsøker å gjøre dette på best mulig måte. Jeg vet i hvert fall at bloggen har vært en døråpner på mange måter. Jeg har blitt kjent med så enormt mange mennesker. Jeg har skaffet meg et nytt nettverk, og jeg utvider stadig min krets av gode mennesker. Det fyller hjertet mitt med varme og omtanke. Jeg er veldig takknemlig for den hverdagen jeg nå har! Jeg ante ikke noe om alt det bloggen kunne gjøre for meg da jeg startet den.

Jeg er som sagt veldig glad i bloggen min. Og jeg er veldig takknemlig for alle Dere som er her inne og leser mine innlegg! Tusen takk til hver enkelt. Jeg har fått så mye varme og støtte gjennom bloggen. Det har hjulpet meg opp fra de vonde stundene, og gitt meg nytt pågangsmot mer enn en gang. Livet mitt er ikke alltid så enkelt. Men det inneholder heldigvis masse kjærlighet!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg