Åpenheten gjør meg sterk!

Jeg har valgt å være åpen om min psykiske helse. Det er et valg som jeg ikke angrer på. For åpenheten min gjør meg sterk! Jeg har merket på meg selv at tryggheten er mye større. Jeg har tatt tilbake kontrollen over mitt eget liv. Det er jeg som styrer det helt selv. Jeg og mannen min samarbeider veldig bra, men jeg er sjef over mitt eget liv. Det har gitt meg mer selvtillit. Jeg har fått oppleve mestring, og det vokser jeg på. Jeg skal være helt ærlig, og si at åpenheten koster. Jeg har mistet mange vennskap underveis. Men det har vært helt nødvendig for meg å endre kursen. Jeg måtte ta noen viktige grep. Jeg lot masken falle, og så fikk det bære eller briste. Jeg kunne ikke fortsette å late som om alt var helt ok. 

Nå føler jeg at min stemme bli hørt! Jeg merker at budskapet mitt når flere og flere. Jeg vet at jeg kan møte på utfordringer i livet mitt. Men jeg står stødig i meg selv nå. Det er ikke så lett å vippe meg av pinnen. Jeg kan møte på triggere som utløser angsten, og da kjenner jeg meg svak. Men jeg reiser meg alltid igjen etter kort tid. Jeg blir ikke liggende nede for lenge. Livet mitt er altfor verdifullt til å sløses bort. Når jeg snakker om min historie, så ufarliggjør jeg den for meg selv. Da er det jeg som har kontrollen, og bestemmer over eget liv. Jeg trenger å kjenne på den følelsen. Når man skal bygge et nytt fundament, så har man et sterkt behov for trygghet. Det kjenner jeg på hele kroppen min.

Jeg kommer til å fortsette med å dele av mine erfaringer på godt og vondt. Jeg kjenner inni hjertet mitt at det er riktig for meg. Jeg vet at noen misliker min åpenhet. Men det bunner ofte ned i deres egen usikkerhet. Jeg har det godt med å dele av meg selv, og har støtte blant mine nærmeste. Da har jeg den tryggheten som jeg trenger for å kunne være synlig i denne sammenhengen! Noen må snakke høyt om de utfordringene som vi møter i hverdagen. Livet er ikke bare en dans på roser. Jeg deler gode og vonde dager med Dere!

Vi blogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg