Jeg må ta godt vare på meg selv!

Det er veldig viktig for meg å føle meg trygg. Jeg trenger ekstra stabilitet i livet mitt. Jeg må ha en hverdag som er forutsigbar. Jeg merker mer og mer at jeg må ta godt vare på meg selv fremover. Det handler om  veldig mange ting. Jeg har så mange komplekser som til stadighet dukker opp igjen. Jeg må gi meg selv lov til å være fin og feminin. Jeg har et stort behov for å føle meg fin i hverdagen. Jeg kan ikke gå rundt og straffe meg selv lenger. For det er det jo ikke noen god grunn for lenger. Men jeg er blitt mer bevisst på hva jeg egentlig trenger. Jeg må utvikle meg, og la ting falle riktig på plass litt etter litt. Det kan være vanskelig å forstå for dere andre. Men jeg kjenner det veldig inni meg. Jeg har hatt mange utfordringer de siste årene, og prosessene koster meg veldig krefter. Jeg må bli kjent med meg selv på en helt ny måte.

Jeg liker meg selv nå¨. Det er mange brikker som er på riktig plass nå. Men jeg merker at det er litt skummelt. For endringen er veldig omfattende og stor for min del. En ting er det som synes på utsiden. Men veldig masse skjer på innsiden. Det kan noen ganger være utrolig vanskelig å håndtere. Jeg har sterke følelser, og vil så inderlig gjerne ha denne roen som jeg nå føler på. Det er kanskje noen som tenker at jeg har vel mye fokus på det ytre for tiden. Men sannheten er jo at utseendet mitt er det som er blitt aller mest harselert med i alle år. Det har vært en skikkelig verkebyll i livet. Å bli nedsnakket på grunn av hvordan man ser ut, er utrolig skadelig. Særlig når det har vært et tema helst siden barndommen. De nådeløse ordene som har blitt slengt ut til meg som voksen, har vært en bekreftelse på det som ungene sa til meg på skolen. Det er en veldig vond sirkel. Heldigvis er jeg kommet meg ut av den sirkelen nå. Men jeg kan merke at den forsøker å dra meg inn igjen ganske ofte.

Jeg kjemper imot! Rett og slett fordi jeg nå lever med så mange gode ord i hverdagen. Og jeg er utrolig heldig som nå er omringet av en kjærlighet og respekt som heler meg. Det er ikke en knapp som jeg kan trykke på, og så forsvinner det for godt. Hadde det bare vært så enkelt. Men jeg må jobbe aktivt for å holde meg på riktig spor hver eneste dag. Jeg må ta godt vare på meg selv for å klare dette. Jeg trenger velvære, og jeg trenger den selvtilliten som det ytre gir meg iblant. Men det jobbes iherdig på innsiden hele tiden. For det er der kjernen til problemet sitter.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg