Jeg får så sterke følelser!

Noen ganger skjer der ting som jeg ikke kan forutse. Da har jeg veldig mange ganger et problem. Rett og slett fordi mine følelser blir så utrolig sterke. Hvis jeg blir trist, så blir jeg veldig trist. Da kan jeg gråte mye i flere dager. Hvis jeg blir veldig glad, så blir jeg full av adrenalin. Begge deler er faktisk veldig slitsomt å håndtere. Det er ikke så veldig kjekt å bruke så masse energi på følelser. Jeg skulle mange ganger ønske at jeg ikke så enormt sensitiv. Men det er slik jeg er skrudd sammen. Jeg trenger å ha stabilitet og forutsigbarhet. Når der plutselig dukker opp noe som er trist, så hender det ofte at jeg på en måte faller sammen i fortvilelse. Jeg hadde en slik episode for noen dager siden, og det var skikkelig vanskelig å håndtere. Jeg ble så utrolig lei meg, og da må jeg jobbe veldig hardt for å komme meg videre. Det tok noen dager, men jeg brukte de verktøyene som fungerer aller best. Jeg kombinerte fysisk aktivitet og masse musikk. Jeg kom meg ut på tur, og det fungerer som regel alltid på en god måte.

Jeg bruker veldig mye energi på å håndtere mine egne følelser i hverdagen. Det er en krevende jobb. Noen dager er bedre enn andre, og sånn er jo lovet for oss alle sammen. Men jeg håper at humøret mitt kan bli mer stabilt etter hvert som tiden jobber med meg. Jeg vet at jeg har mange steg å gå. Jeg er takknemlig for alt som allerede er kommet på plass i livet mitt. Men dette er en utfordring som jeg virkelig trenger hjelp til. Jeg skal derfor snakke med min terapeut om . disse tingene fremover. Jeg må finne en trygghet inni meg selv som gjør at jeg takler livet hakket bedre. Det er ikke noe kjekt å falle sammen. Jeg vil så inderlig gjerne være sterk. Men noen ganger så svikter kroppen meg. Da føler jeg meg som en liten jente, og er dypt fortvilet. Jeg vet at dette kommer til å ta lang tid. Jeg må nok jobbe med mye av dette resten av livet mitt. Men det aller viktigste er at jeg ikke gir opp meg selv!

Jeg har jobbet meg gjennom mange ting de siste årene. Jeg skal jammen meg klare å komme meg gjennom dette også. Ingen kan ta fra meg håpet om en enda bedre fremtid! Det er utrolig viktig at jeg klarer å beholde mitt positive tankesett. Det holder meg i gang, og det pusher meg videre. Jeg klarer å reise meg opp igjen hver eneste gang. Det krever mye vilje fra meg. Den må jeg mange ganger hente helt innerst i meg selv. Det er mange grunner til at jeg ikke gir opp. Barna mine og mannen min fortjener at jeg kjemper. Men aller mest så fortjener jeg det selv. Jeg har kanskje ikke hatt det enkleste livet til nå, men det skal ikke få stoppe meg lenger! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg