Hvor kommer ordene mine fra?

Foto: Camilla Adriaessens. 

Jeg vet at mange lurer på hvordan jeg klarer å skrive så mye her på bloggen min. Det skjønner jeg veldig godt. For jeg publiserer faktisk veldig mye. Jeg har to innlegg hver eneste dag. Det er det ikke alle bloggere som gjør! Men jeg har funnet min måte som fungerer for meg. Jeg har veldig mange tanker inni meg. Jeg kan regelrett kjenne på kroppen min at jeg må skrive. Noen ganger kommer der ikke noe fornuftig ned på maskinen. Men så kan der komme veldig mange innlegg andre dager. Her om dagen skrev jeg faktisk 22 innlegg i løpet av en dag! Det har aldri skjedd før, men det løsnet skikkelig etter en periode med skrivesperre. Da satt jeg i mange timer ved maskinen, og bare lot ordene få komme. Noen ganger kommer ordene ut i fingrene mine før jeg rekker å tenke over hva jeg egentlig skriver. Da er det viktig å lese grundig gjennom det før jeg legger det inn til publisering!

Jeg skriver som regel ikke innleggene samme dag som det publiseres! Jeg jobber aller best når jeg er i forkant. Men bildene er så ferske som jeg overhodet kan klare. Jeg har blitt mye mer opptatt av å ta bilder til bloggen min. Jeg håper at det blir enda bedre etter hvert. Jeg merker at det er noe som dere liker! Jeg vil så inderlig gjerne at bloggen min skal vokse. Da må jeg ha det så bra som jeg kan klare. Men innholdet er mitt eget personlige liv. Det kan ikke bli påvirket av andre. Derfor slipper ikke noen andre til på min blogg. Jeg har min egen plattform som jeg er veldig glad i. Min blogg er veldig viktig for meg, og har tatt en stor plass i min hverdag. Det er veldig deilig når jeg har innleggene klare i forkant, og kan leve fritt underveis. Jeg makter ikke å måtte skrive der og da hver eneste dag. Det fungerer ikke for min del!

Jeg har et liv med mange oppturer og nedturer. Jeg har en fortid som er vanskelig å leve med. Men jeg er så utrolig heldig som har fått en så fin mulighet her på Sørlandet. Jeg kjenner at det bærer meg fremover, og jeg våger mer og mer! Så lenge jeg kjenner at behovet for å skrive er der, så kommer bloggen til å være her. Men jeg kommer ikke til å skrive kun for å skrive. Det må bety noe mer for meg enn kun det. Jeg har en mening med bloggen min.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg