Når følelsene koker over!

Noen ganger blir det bare rett og slett for mye følelser inni meg. Da blir hele meg som en trykk koker, og på et tidspunkt så koker det over. Det er ikke av sinne, men av en sorg som jeg bærer i hele kroppen min. Jeg har tatt av lokket, og begynt å prate om mine traumer atter en gang. Det er utrolig vondt og vanskelig. Men det er helt nødvendig for å kunne komme seg videre i livet. Jeg har så mye følelser som må få slippe ut. Jeg trenger å få lagt brikkene på riktig sted. Jeg vet ikke alltid hvordan jeg skal makte å stå i det. Men det er helt nødvendig for meg å gjennomføre dette nå. Jeg har tatt noen viktige beslutninger, og da må jeg komme meg gjennom det som skjer. Jeg vet at det kommer til å kreve veldig mye av meg. Jeg gruer meg, men ønsker å få bearbeide alt sammen på en god måte. Da kan jeg komme meg videre i livet!

Jeg er et følelsesmenneske. Det har jeg egentlig alltid vært. Men jeg har samtidig holdt veldig mange følelser for meg selv. Jeg har skjult veldig mange tårer. Nå har jeg kastet bort den masken. Jeg har en stor glede over livet mitt i dag. Jeg har kommet meg gjennom mange ting. Men noe er fortsatt veldig sårt og vanskelig for meg. Det er derfor jeg vil ta tak i det nå på en ryddig og god måte. Jeg skal bli gradvis sterkere dag for dag. Jeg vet av erfaringen at det nytter ikke med stillhet. Jeg må prate. Sette de riktige ordene på ting. Det vil oppklare mye for min egen del. Gjennom terapi skal jeg ta bort det som tynger meg i hverdagen. Jeg skal lære meg hvordan jeg håndterer denne smerten som jeg fortsatt bærer på. Jeg kjenner at det skal bli godt å slippe å bære dette helt alene. Jeg har ansvar for livet mitt, og vil gjøre alt jeg kan for å bli friskere.

Det er ikke kjekt å ha det slik. Det er veldig viktig for meg å komme videre. Jeg skal bare jobbe meg gjennom det som har skjedd. Jeg har mange ting som jeg har trykket ned i kroppen min. Det må ut av kroppen igjen. Mentale byrder som virkelig gir kroppen min skikkelig juling. Jeg skal ta ett og ett traume frem i lyset, og ufarliggjør det. Kjenne på smerten, og så slippe taket i den. Det blir bra til slutt! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg