Når angsten blir som en heksegryte i magen!

De siste ukene har angsten laget en del utfordringer for meg i hverdagen. Jeg vet årsaken til dette, og må forsøke å stå i det på best mulig måte fremover. For jeg kommer nok til å være aktivert en ganske lang periode nå. Men jeg satser på at det vil bi litt mer ro inni meg etter hvert som tiden jobber med meg. Det er utrolig vanskelig når angsten blir som en boblende heksegryte inni magen min. Man klarer liksom ikke å fokusere skikkelig på noe som helst. Det skaper en uro og usikkerhet som jeg ikke liker i det hele tatt. Jeg har et sterkt behov for å ha kontroll. Når angsten blir så sterk som dette, så føler jeg meg liten og redd. Men så kommer jeg meg helskinnet gjennom det gang etter gang. Angst er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Det stjeler masse energi som jeg helst vil bruke på andre ting. Men jeg må ta hensyn til at kroppen min nå er i ubalanse på grunn av ulike triggere.

Noen ganger så må triggerne bare få komme. Det skaper angstanfall og uro, men det fører meg videre i mine prosesser på lang sikt. Jeg kan felle mange tårer underveis i en slik prosess. Men jeg skal komme meg gjennom det som skjer i livet mitt. Jeg har nemlig vært gjennom veldig mange stunder i livet som har vært enda verre en det som skjer rundt meg nå. Jeg vet at dette kommer til å ta tid. Mer tid enn det jeg setter pris på. Men i det lange løp så vil jeg komme sterkere ut av det. Jeg har tatt et valg, og jeg står ved det. Jeg er sterk nok til å komme meg gjennom det. Jeg vet at mange sikkert skulle ønske at jeg delte alle detaljer med dere. Men det skjer ikke. Jeg trenger ikke å utlevere alle detaljer. Men at livet svinger veldig iblant, det er jeg åpen om. Vi har alle sammen våre personlige grenser. Jeg kjenner at de grensene er viktige for meg nå fremover. Jeg må skjerme meg selv litt iblant.

Åpenhet kommer alltid til å være veldig viktig for meg. Jeg har mine egne grenser, og velger å være trofast mot dem. Det gir meg en trygghet som jeg trives med. De tingene jeg velger å dele her, er nøye gjennomtenkt på forhånd. Jeg er en voksen blogger, og vet at ordene blir stående for alltid på internett. Jeg er glad for at jeg er en voksen blogger. Da klarer jeg å holde min sti slik som jeg selv ønsker det. Min blogg er ikke til for å være en annonsekanal. Jeg tjener ikke en krone på bloggen min. Men jeg sprer et budskap som er viktig for meg!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg