Min youtube kanal blir annerledes!

Jeg har bestemt meg for å gjøre en endring. Jeg har som dere sikkert vet startet en egen kanal på YouTube som heter WeLG Foredrag. Jeg skal fortsette med blogg og firma som vanlig med tema psykisk helse og mestring. Men jeg trenger å drive på med noe som ikke kun handler om psykisk helse og min fortid. Jeg vil nemlig kjenne at jeg lever her og nå! Jeg har derfor kommet frem til at min kanal på YouTube skal være mer hverdagslig og munter. Jeg vil ta Dere med på deler av min hverdag, og her vil dere bli enda bedre kjent med flere sider av meg. Jeg kjenner at det blir ganske tungt å hele tiden skulle kun fokusere på psykisk helse. Jeg har lyst til å bruke mer tid på selve livet her og nå. Det er så mange ting med meg som ikke vises gjennom bloggen min. Men jeg trenger bloggen som terapi, og derfor kommer den til å fortsette parallelt med YouTube.

Jeg har faktisk fått lyst til å drive med mine interesser på flere områder. Jeg har stor interesse for musikk, mote, sminke, fysisk aktivitet og sosiale aktiviteter. Jeg har et privatliv som jeg noen ganger kunne tenke å dele med dere. Det får jeg muligheten til gjennom vlogger på YouTube. Der kommer ganske sikkert noe om psykisk helse der også innimellom. Men på den kanalen skal jeg kose meg, og finne glede og inspirasjon i hverdagen min. Jeg må rett og slett gi meg selv lov til å holde på med noe annet enn gammelt grums og terapi. Det er på tide å ha fokus på andre ting i hverdagen også. Jeg  kommer nok til å vise mer av de tingene som damer flest er interessert i. Det vil handle om mote/sminke iblant, rett og slett fordi jeg liker det. Men likevel føler jeg at dette er litt sånn rart for meg. Det er som om jeg gjør noe galt når jeg skal prate om slike ting. 

Jeg kan ikke bare holde på med dype og alvorlige emner. Det holder meg faktisk litt tilbake i mine prosesser. Jeg har fått et nytt liv, og jeg er i ferd med å oppdage en ny verden. Det føles nesten som om jeg har våknet opp fra en lang dvale. Jeg er nysgjerrig og spent på hva som ligger foran meg. Jeg har lyst til å kle meg fint i hverdagen. Jeg vil se bra ut, og jeg elsker å finne inspirasjon på internett. Nå kan dere få muligheten til å følge flere sider av meg. Jeg lever med en psykisk lidelse. og det kommer alltid til å være en stor del av livet mitt. Men alt kan ikke handle om det. Jeg har begynt å føle meg litt kvalt av mine egne prosjekter. Så jeg trenger en motvekt til det. De som ikke liker å følge med på min hverdag/hobby, trenger ikke følge meg på YouTube. Men dere som vil ha litt av alt, kan følge meg der også! Jeg håper Dere blir med på ferden videre!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg