Jeg vil lære mye mer!

Jeg merker en utvikling i meg selv. Jeg er mer og mer interessert i å lære mer! Jeg har lyst til å utvide min horisont, og jeg forsøker på nye ting. Jeg har kommet meg i gang med filming og egen kanal på YouTube(WencheWLG)!. For meg var det ganske utenkelig at jeg skulle kunne kose meg med å filme og redigere videoer av meg selv og mitt liv. Men jeg merker at dette er veldig spennende, og jeg ønsker å lære masse mer om det. Jeg finner mye inspirasjon og kunnskap via internett. Jeg finner mange impulser og ideer som jeg kan ta med meg videre. Jeg er i ferd med å oppdage en ny verden, og jeg koser meg skikkelig. Det hjelper meg til å tenke positivt, og jeg må være kreativ i hverdagen min. Jeg tar bedre vare på meg selv, og fyller dagene med gode ting. Jeg har kjent på en mestringsfølelse som jeg hjelper meg videre i livet.

Jeg kommer alltid til å ha med meg fortiden min. Det vonde kommer ikke bare til å forsvinne en vakker dag. Det er ikke noen vits i å slite med det. Jeg må heller lære meg hvordan hverdagen kan bli så god som mulig. Nå koser jeg meg med nye prosjekter her hjemme, og jeg merker at de fører meg videre i livet. Jeg må legge sjenansen til side, og la meg selv få komme frem. Jeg har lyst til å by på meg selv, og da skal jeg få lov til det. Jeg gleder meg over å lage videoer. Jeg må tenke på hva jeg skal filme, og jeg må ha et annet blikk på min egen hverdag. Det hjelper meg til å fokusere mer på her og nå. Bare være til i øyeblikket, og kaste meg ut i det! Jeg vet ikke hvor dette ender, og hvordan jeg skal jobbe meg videre. Men så lenge jeg koser meg med det, så er det bra for meg. Jeg har satt mine grenser, og mine nærmeste blir skjermet.

Jeg består av så mye mer enn denne bloggen her. Jeg har en hverdag som jeg elsker, og som virkelig gjør meg sterk. Den vil jeg derfor dele med Dere via YouTube. Jeg har andre interesser enn kun psykisk helse, og jeg lar de få komme frem på video. Jeg vil vise mer av hvem jeg er, og hva jeg liker å holde på med. Det gir meg et spark bak til å fokusere på fremtiden!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg