Jeg tar mer hensyn til meg selv!

Jeg har blitt strengere med meg selv de siste månedene. Jeg har skjønt at kroppen min ikke klarer så mye som jeg ønsker. Jeg er nødt til å dra ned tempoet mitt litt, og finne en balanse som fungerer fint. Jeg har det godt, og jeg lærer mer og mer om meg selv. Når jeg er sliten, så velger jeg å slappe av. Jeg kan delegere en del oppgaver til andre når det er nødvendig. Jeg presser meg ikke gjennom mye de dagene hvor kroppen min streiker skikkelig. Jeg har lært en del av de gangene hvor kroppen gikk på en smell. Det er ikke nødvendig å utsette meg selv for flere av de smellene nå. Jeg er mer bevisst på å kjenne etter hvordan kroppen min egentlig har det her og nå. Jeg forsøker å være min egen bestevenn.

Nå kjenner jeg meg selv veldig godt, og kan planlegge bedre. Det er lettere å forutse når jeg trenger hvile. Når jeg titter på kalenderen min, så kan jeg nå finne ut hvor jeg bør legge inn hvile. Det brydde jeg meg ikke så mye om før. Nå utsetter jeg heller et møte enn å tvinge meg gjennom det. Jeg får faktisk gjort mer nå enn da jeg presset meg gjennom ting. Det handler om at jeg kjenner kroppen min på en annen måte nå. Jeg har innsett at det kan ikke nytte å være så beinhard hele tiden. Da gir jeg meg selv bare mer juling, og det får store konsekvenser over altfor lang tid. Det har tatt sin tid å lære, og jeg kommer fortsatt til å gjøre noen feil iblant. Men jeg føler meg trygg på at det vil gå bedre med meg når jeg passer på meg selv på denne måten.

Verden går ikke under om jeg må ta en pause iblant! Det er viktig for meg å jobbe med akkurat det. For jeg kjenner at jeg legger press på meg selv veldig ofte. Det handler om flink pike genet som virkelig ikke slipper helt taket i meg. Det kan være en fordel, men noen ganger er det ganske utfordrende å leve med. Jeg føler i hvert fall at jeg nå er snillere med meg selv, og at det vil kroppen min like på lang sikt!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg