En dag om gangen!

Jeg tar en dag om gangen. Det er det som er lurest når det er litt vanskelig for meg. Da må jeg fokusere på de nære ting, og ha oversikten over de nærmeste dagene. Verne om meg selv litt, og være ekstra god mot meg selv. Jeg forsøker å gjøre det som er godt for meg, slik at jeg får fylt på med gode opplevelser og stabilitet. Jeg merker at det har vært en veldig utfordrende uke. Men jeg skal jobbe meg gjennom dette også. Nå skal jeg se frem mot en fin sommer, og nyte hver dag i sin enkelthet. Jeg har lært at dette er en god oppskrift på å jage vekk tungsinn. Jeg koser meg jo ekstra mye i Mandal på sommerstid, og det skal ikke ødelegges av gammel dritt! Jeg er derfor meget motivert til å jobbe meg gjennom dette, og nyte dagene mest mulig.

Når man sliter i hverdagen, så er det ekstra viktig å finne de gode tingene i livet! Jeg har mange ganger gravd meg ned i elendigheten. Men da blir det aldri noe bedre. Nå er jeg veldig fokusert på å gjøre de riktige grepene slik at jeg får en fin sommer med min familie og venner. Jeg har sett frem til denne sommeren hele vinteren, og den skal ikke ødelegges! Jeg har fokus på å gjøre de tingene som jeg virkelig liker. Jeg skal skrive og filme videoer. Jeg skal gå turer sammen med venninner, og være sosial. Jeg skal få med meg kulturelle innslag, og være åpen for å lære nye ting. Jeg er sikker på at jeg skal komme meg videre. Det handler om hvordan man griper de gode øyeblikkene som faktisk finnes i livet!

Noen dager smiler jeg. Men noen dager gråter jeg. Sånn er livet. Hver dag fører meg videre i livet. Lenger og lenger vekk fra den vonde fortiden min. Nå skal det nye livet mitt virkelig nytes og utvikles videre! Det kan bli en hard påkjenning for meg iblant. Men jeg kommer alltid styrket ut av det til slutt!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg