Hva er viktig for Deg?

Har du tenkt over hva som er viktig for akkurat deg? Bruker Du tid på å tenke over din egen situasjon? Jeg har vært helt nødt til å tenke over veldig mange ting de siste årene. Når man jobber seg gjennom en livskrise, så kommer der frem mange problemstillinger underveis. Noen ganger går det helt greit å tenke gjennom saker og ting. Men det hender også at det til tider er veldig smertefullt og vanskelig. Jeg tror uansett at det er viktig å stoppe litt opp iblant, og tenke over livet sitt. Jeg burde tatt tak i livet mitt for veldig mange år siden. Men omstendigheter gjorde at det ble ikke sånn. Jeg forsøkte isteden å rømme vekk fra alt det som var vanskelig ved å jobbe altfor mye. Nå ser jeg en sammenheng som før var helt skjult for meg. Men gjennom terapi og mange våkne netter så har jeg kommet frem til hvordan mitt liv henger sammen.

Man bør på et tidspunkt finne ut hva som er viktig for en selv i livet. Nå har jeg kommet meg gjennom veldig mange tankeprosesser, og har dannet meg et bilde av mitt eget liv. Jeg har en tanke og en visjon om hva livet mitt skal inneholde i fremtiden. Det er ikke dermed sagt at det blir akkurat slik som jeg ønsker det. Men jeg har tatt noen  valg, og staket ut en kurs for fremtiden min. Jeg har blitt kjent med meg selv på en helt ny måte. Det har vært veldig mange dypdykk inn i mitt innerste skattekammer for å finne meg selv fullt og helt. Det har vært både spennende og skummelt. Men jeg føler meg mer hel nå enn noen gang tidligere. Jeg har lagt vekk en del gamle ting, og beveget meg fremover. Noen ganger føler jeg at det går altfor sakte. Men når jeg ser tilbake, så merker jeg store endringer i meg selv på kort tid. 

Jeg ønsker å få være meg selv. Jeg vil ikke sitte bortgjemt i et hjørne, og tie stille. Jeg har et brennende ønske om å få formidle, og hjelpe andre mennesker. Og jeg har derfor valgt å være synlig i det offentlige rommet. Min stemme er kanskje ikke så stor, men den er der ute. Jeg gleder meg til å jobbe videre med dette, og ser virkelig frem til å oppnå nye milepæler i tiden som kommer!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg