Mine nærmeste betyr alt for meg!

Jeg er utrolig glad for at jeg er mamma og ektefelle. Det er godt å kjenne at man hører til i en stabil familie, og at vi har et trygt hjem her i Mandal. Vår base er utrolig viktig for meg, og for min fremgang. Da jeg kom ned hit, så klarte jeg endelig å senke skuldrene mine ned. Jeg fikk etter hvert en ro i hverdagen som gjorde meg i stand til å ta tak i livet mitt. Jeg fikk merke at kropp og sjel trengte mer behandling, og jeg ble klar over omfanget på en helt annen måte enn tidligere. Det har til tider vært en veldig vanskelig prosess, men sammen med familien min så klarer jeg det aller meste. Hjemme føler jeg meg så trygg og rolig. Jeg koser meg i huset, og jeg har funnet en fred som jeg virkelig har lengtet etter. Det betyr ikke at alt går på skinner. Men det handler om at vi har trygghet og stabilitet. Da kan man endelig ta fatt på den viktige jobben.

Jeg elsker ungene mine og ektemannen min! Sammen er vi et godt team, og det er deilig å kjenne på. Vi har masse kjærlighet til hverandre, og står i stormen sammen. Livet inneholder gode og vonde perioder. Vi har fått kjenne på begge deler, men er kommer oss gjennom det. Jeg er utrolig heldig som fikk oppleve ekte kjærlighet i voksen alder. Jeg er heldig som fikk en ny sjanse. Mitt liv har lært meg mange lekser. Jeg vet at man ikke skal ta noe for gitt. Jeg har derfor en stor glede inni meg når jeg endelig kan føle meg verdsatt og respektert. Jeg merker at jeg stadig utvikler meg, og at jeg er i endring. Det er en god ting, og kjærligheten gjør meg både sterk og frimodig. Det er veldig viktig at man minner seg selv på hvor heldig man faktisk er.  Jeg har mange tanker om akkurat de tingene der. For jeg har vært gjennom ting som jeg ikke unner noen andre.

Jeg skal ta godt vare på min familie sammen med min kjære ektemann. Vi jobber sammen som team, og kommuniserer veldig bra. Det gir oss muligheten til å støtte hverandre når det røyner på. Å være hverandres bestevenn og kjæreste er veldig viktig. En som man kan snakke om alt med. Jeg er så inderlig takknemlig for vårt forhold.

Vi blogges! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg