Jeg viser andre sider av meg selv på YouTube!

Jeg har valgt å poste videoer på YouTube. Og der har jeg valgt å vise mange flere sider av meg selv enn her på bloggen. Jeg koser meg med å lage de videoene, og de skaper glede hos meg. Det er spennende og lærerikt. Jeg får bruke mine kreative sider, og det er stadig vekk ut av komfortsonen. Men jeg hadde behov for å skape noe annet enn kun blogg og psykisk helse. Jeg kan fortsatt snakke om psykisk helse på video også. Men for meg så var det viktig å finne noe som kunne gi meg mer glede i livet. Ting var i ferd med å bli veldig tungt for meg. Når jeg nå poster videoer, så gjenspeiler de mer av meg som privatperson. Jeg lar Dere få være med mer i dagliglivet mitt, og det er en annen vinkling der enn her på bloggen min. Jeg har virkelig kommet over dørstokkmilen når det kommer til å filme. Jeg er ikke lenger så veldig redd for å filme meg selv. 

Når jeg lager disse videoene, så oppdager jeg alt det gode som skjer i livet mitt! Jeg minner meg selv på at livet egentlig er veldig bra. Jeg har valgt å ha en uformell tone, og virkelig by på meg selv. Noen vil like det, andre vil mislike det. Sånn er faktisk livet, og jeg er forberedt på det. Når jeg velger å vise Dere livet mitt, så er det en bevisst handling fra min side. Jeg har tenkt nøye over det, og jeg verner om familien min. Det er ikke sånn at jeg filmer dem eller venninnene mine for å ta dem med i filmen! Jeg er nøye på hva som blir publisert, og jeg snakker mye med ungene mine om det. Jeg har veldig lyst til å holde på med blogg og YouTube fremover. Det er spennende å prøve meg på noe som er annerledes og morsomt! Faktisk så har jeg lært meg selv å kjenne på en helt ny måte, og jeg skjemmes ikke over meg selv lenger! Jeg kan faktisk se på meg selv, og føle meg helt ok. De dagene elsker jeg virkelig!

Å være synlig er et valg som jeg selv har tatt! Jeg vet at det kommer til å bli snakket om, og diskutert. Men veldig få mennesker våger å snakke med meg direkte om det. Det er enklere å snakke om meg, enn med meg. Jeg håper at folk kan være voksne nok til åta praten direkte med meg dersom noe plager en. Jeg er et voksent menneske som bestemmer over eget liv. Jeg har valgt åpenhet, og trives med det. Jeg kommer til å fortsette så lenge det gjør meg godt, og mine nærmeste er enige i det!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg