Hvem styrer livet ditt?

Er Du sjefen i ditt eget liv? Lar Du andre styre showet, eller tar du ansvar selv? Jeg har tenkt nøye over dette de siste årene. For jeg jobber meg gjennom veldig mange ting, og forsøker å bygge en ny plattform i livet mitt. Jeg er veldig takknemlig for familien min, og jeg kan veldig gjerne snakke med dem om ulike valg i livet. Men jeg har blitt sjef i eget liv! Jeg har tatt noen valg som var tøffe, men som var helt nødvendige. Nå gleder jeg meg over livet, og venter med spenning på fortsettelsen. Det er deilig å bestemme helt selv, men også ganske skummelt. Jeg har heldigvis en klok og deilig ektemann som også er min aller beste venn. Jeg kan snakke med ham om alt, og vi kommer til en enighet. Men han er flink til å si at jeg bestemmer selv hvilke valg jeg skal ta. Man kan trenge noen å diskutere med før løsningen åpenbarer seg. Jeg har fått mange gode råd. Men jeg kjenner mer og mer at det er viktig for meg å styre livet selv. Jeg er kone og mamma. Men jeg er også Wenche, og det skal vises at jeg er kvinne som virkelig vil leve livet!

Det er aller viktigst for meg å ivareta familien på best mulig måte. Så jeg planlegger derfor en del planer litt lenger fremover i tid. Akkurat nå når ungene skal gjennom tenårene, så er det ekstra viktig at jeg er tilstede sammen med min ektemann. Jeg føler meg heldigvis ung ok til å kunne ha is i magen med noen planer. Det er viktig for meg å kunne tenke litt lenger frem, og sette meg noen langsiktige mål som jeg jobber mot. Underveis vil der åpne seg opp nye dører, og jeg får flere sjanser. Jeg forsøker å være optimist med tanke på fremtiden, og lever her og nå. Jeg må noen ganger ta valg som jeg vet vil gi meg litt stress. Men jeg må tenke langsiktig, og være ekstra påpasselig med tanke på helsesituasjonen min og familien min. Jeg vet at ting vil ordne seg etter hvert. Jeg må lage meg en plan som er enkel, men samtidig genial. Jeg er ikke en person som kun kan nyte livet. Jeg må ha noe å holde på med her hjemme.

Husk at det er Du som skal styre ditt liv! Våg å stole på deg selv, og ta hensyn til deg selv underveis i livet! Jeg jobber med dette hver eneste dag. Det er vanskelig noen ganger, men jeg kommer meg videre. Det er kjekt å kunne se at man jobber seg fremover i livet!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg