Jeg fant frem bikinien!

Så var det unnagjort. Mine første 40 minutter på solseng i hagen min i bikini! nor jeg har kviet meg veldig for, men som egentlig gikk veldig greit. Jeg var jo tross alt alene hjemme. Solen var deilig og varm, og en liten bris strøk meg over kroppen. Jeg kunne faktisk ligget der mye lenger. Men jeg vet at min kropp blir fort solbrent, så jeg valgte å være fornuftig. Jeg har altfor mange ganger blitt en rosa gris, så det frister ikke til gjentakelse. Jeg bommer nok i løpet av sommeren, men valgte en fornuftig start i hvert fall. Jeg kjente det i magen da jeg fant frem bikinien. Det er helt merkelig at jeg skal være så redd for et klesplagg! Men jeg er ikke den som gir meg så lett, så jeg fikk det på meg. Faktisk så passet den ganske så fint. Det føles rart å si om seg selv, men jeg forsøker intenst å ikke skjemmes over min egen kropp lenger. Det har jeg brukt altfor mye energi på tidligere i livet mitt.

Det føles veldig godt å ha gjennomført disse 40 minuttene i egen hage. Nå er det snart på tide å våge seg til en badeplass/strand. Jeg vet ikke når, men plutselig en dag bestemmer jeg meg for å gjøre det også. Jeg vet at veldig mange kvinner sliter med akkurat det samme som meg. Jeg merker at det gjør meg trist. Vi burde ikke ha slike negative tanker om oss selv. Jeg håper at jeg kommer over det etter hvert. Jeg har faktisk ikke lyst til å slite med dette lenger. Der er mange andre ting som trenger min energi og mitt fokus fremover. Jeg har bestemt meg for å ta kverken på dette problemet denne sommeren her. Jeg er en voksen dame som ikke skal stoppes av noe slikt tull lenger! Håper bare at motet mitt ikke forsvinner underveis i denne prosessen her. Jeg trenger virkelig å komme over slike ting som dette. 

Alt handler om mine negative tanker rundt eget utseende og kropp. Det er en trist erkjennelse for meg å innse det. Men jeg vet at det er en kropp som ikke skal motta mer sjikane. Jeg skal ta godt vare på meg selv i tiden fremover, og jeg skal leve et vanlig liv! Jeg skal kose meg ute i sommervarmen, og virkelig nyte hverdagen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg