Så er Mai 2018 over!

Da er vi kommet frem til siste dag i Mai 2018! Dette har vært en veldig innholdsrik måned for meg og min familie. Jeg kjenner at den har vart lenge, og jeg er klar for å nyte en skikkelig fin sommer. Jeg har vært i Drammen på Regionsamling med Mental Helse helt i begynnelsen av måneden. Jeg rakk også å besøke mine gode venninne i Drammen. Vi feiret bursdagen min, og spiste nydelig tapas. Jeg koste meg skikkelig på den turen, og møtte mange kjekke mennesker. Vi fikk utvekslet tanker og erfaringer med hverandre. Det var ganske slitsom hjemtur med buss og tog, men alt i alt en veldig fin tur! Jeg har vært en del sammen med gode venninner denne måneden, og det er alltid koselig. Jeg har vært på besøk, hatt photoshoot, vært på kafe og konsert. Jeg har masse glede av de stundene hvor jeg slapper av sammen med gode venner. Nye vennskap har blomstret, og jeg er veldig takknemlig og glad!

Her hjemme har vi hatt en travel måned. Det har vært ulike aktiviteter og forberedelser til 17.mai. Vi fikk overnattingsbesøk av mine foreldre i forbindelse med 17.mai. De fikk oppleve minstemann i korpset, og det var stor stas for oss alle sammen. Vi fikk nydelig sommervær på den store festdagen, og Mandal viste seg fra sitt aller beste! Vi har også rukket en tur til Egersund i et familieselskap. Det ble bare en dagstur, og det ble en slitsom affære for oss. Men vi koste oss i selskap sammen med familien min! Jeg føler at denne måneden har vært både god og vanskelig for meg personlig. Jeg står midt i noen prosesser som virkelig tar på kreftene mine. Men jeg føler meg likevel i ganske ok form, og er klar for å ta fatt på sommermånedene. Været har bare vært helt strålende de siste ukene, og det bare elsker jeg. Det eneste minuset for oss er at pollenallergien har skapt en del plager for to av oss her hjemme.

Jeg har for alvor kommet meg i gang med YouTube denne måneden her! Det er en prosess som jeg koser meg med, og som gir meg positiv energi. Jeg pusher meg selv fremover, og jeg får se alt det fine jeg har i livet mitt. Jeg har blitt mye tryggere foran kameraet, og det er ikke så skummelt lenger. Jeg har valgt å dele en del personlig på kanalen min, og jeg tar Dere med i hverdagen min. Jeg er likevel veldig bevisst på hvilke grenser som jeg har i forhold til filmingen. Men jeg gleder meg virkelig til å jobbe videre med dette, og håper at enda flere vil følge WeLG Foredrag på YouTube!

Kjærligheten til våre nærmeste er blitt enda sterkere, og jeg føler meg svært takknemlig for hver enkelt av dem. Jeg håper at vi alle sammen kan få en fin sommer, og at gode været fortsetter. Jeg gleder meg til barna er ferdige på skolen, og sommeren virkelig kan begynne for alvor! Takk for følget gjennom Mai 2018! Håper virkelig at Du blir med meg videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg