En dag om gangen!

Jeg har lært meg å ta en dag om gangen. Jeg kan planlegge lenger frem, men jeg forsøker å leve en dag om gangen. Det kan ikke nytte å stresse med det som kommer lenger fremme. Jeg har virkelig jobbet med dette. For jeg har en fæl tendens til å tenke og gruble over ting som ligger langt fremme i tid. Det suger ut energi av meg som jeg sårt trenger der og da i hverdagen min. Jeg tror ikke jeg er den eneste som havner i den fellen. Det er så fort gjort å bli opptatt av alt som skal komme lenger fremme, og vi vil så gjerne ha en viss kontroll over hva som kommer til å skje. Årevis med traumeterapi og kurs har jo lært meg at jeg alltid skal ligge i forkant for å ha det så stabilt og forutsigbart som overhodet mulig. Da kommer fremgangen fortere for små og store. Men det kan bli for mye også. Man må jo kunne takle impulsivitet og nye planer også.

Det ble viktig for meg å ta en dag om gangen! Jeg må fokusere mer på det som skjer akkurat her og nå. Forsøke å nyte det litt mer, og ikke være så forferdelig streng mot meg selv hele tiden. Det er vanskelig når man selv har lagt listen for høyt. Jeg legger nemlig ikke skylden for akkurat dette på noen andre enn meg selv. Jeg vet hvor mye jeg har jobbet for å komme oss gjennom de vanskeligste rundene. Det har krevd utrolig mye av meg, og jeg er stolt over min egen innsats. Jeg er på ingen måte perfekt, men jammen meg har vi kommet veldig langt! Jeg gir meg selv et klapp på skulderen, og tar med meg alle de gode øyeblikkene som dukker opp underveis i livet. For jeg vet så inderlig vel hvordan det føles helt umulig å leve vanlig. Jeg har erfart at livet går videre. Vi har tatt til oss en dyr lærdom, og forsøker å mestre hver dag på best mulig måte.

Nå er dagene lyse og fine. Sommerferien venter på oss om ikke lenge. Det er på tide å senke skuldrene ned, og faktisk nyte hver dag sammen med de man er glad i. Jeg skal ta det så rolig som mulig i sommer. Jeg har en del forpliktelser, men der skjer så mye kjekt. Det skal bli artig å ha en sommer her i Mandal. Det gleder jeg meg til!

Her kan Du se dagens video :

https://youtu.be/3Z_81K2aSz8

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg