Vi må våge å snakke høyt!

Det er veldig mange som har valgt å holde sine ting helt privat. Det har jeg full respekt for. Men for meg så har det blitt veldig vanskelig å skulle holde alt sammen inni meg. På et tidspunkt så sprakk liksom boblen for min del. Jeg valgte åpenhet. For meg så var det et viktig og riktig valg. Jeg valgte å snakke høyt om sårbare emner. Det er noe som jeg håper blir mer og mer vanlig i tiden fremover. For det er viktig at man kan lufte sine tanker og erfaringer med andre mennesker. Jeg mener ikke at alle skal dele alt på internett. Men vi burde kunne ha en større takhøyde or hva vi kan snakke om. Samfunnet har kommet en lang vei, men jammen meg har vi mye som skurrer enda. I det øyeblikket man prater høyt om psykisk helse, så er man veldig modig. Det blir oppfattet som modig å skulle dele sine tanker og følelser med verden rundt oss. Jeg skjønner tanken, men det blir likevel veldig rart å tenke på meg selv som veldig modig.

For meg føles det nemlig helt naturlig å skulle dele. Det er bare slik jeg er skrudd sammen. Jeg kan ikke bære alt inni meg lenger. Da blir jeg som en trykk koker som virkelig eksploderer. Nå har jeg full kontroll på hva som forblir privat, og hva som jeg ønsker å dele med dere. Jeg har nemlig veldig klare grenser for min egen del. Det har alltid vært en veldig viktig del av min formidling. Vi trenger alle sammen et privatliv som kun er for oss selv og de aller nærmeste. Jeg er ikke en åpen bok selv om jeg deler mye av livet mitt. Mitt liv inneholder veldig mye forskjellig på godt og vondt. Dere kjenner meg godt, men vet slettes ikke alt om meg privat. Slik kommer det til å være i fremtiden også. Jeg vil ha en stemme inn i det offentlige rommet. Den skal jeg bruke fornuftig, og jeg skal kunne stå inne for det som jeg har publisert.

Jeg håper inderlig at min åpenhet kan hjelper andre mennesker der ute. Det er ikke sånn at livet går helt på skinner for noen av oss. Vi vil alltid møte på saker og ting som vi vil ha for oss selv. Det gjelder å være litt bevisst i øyeblikket. Snakke høyt om det som du føler er ok for deg, og så bevarer du alt det andre for deg selv! Det fungerer fint for meg!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg