Jeg føler meg heldig!

Jeg føler meg veldig heldig. Jeg sitter her  i hjemmet vårt i Mandal. Solen skinner, og sommeren er her. Det er stille og rolig her hjemme akkurat nå mens jeg skriver dette innlegget. Jeg nyter stillheten, og liker lyden fra tastaturet som forteller meg at jeg skriver. Jeg er mett i magen min, og det er en fin formiddag. Jeg har en ro over meg her hjemme som jeg virkelig elsker. Det er liksom en helt trygg base hvor jeg kan slappe skikkelig av. Jeg vet at det ikke er en selvfølge å ha et slikt hjem. Noen dager plager angsten meg, men ikke i dag. Jeg har en fin dag. De dagene er jeg veldig glade for å få oppleve mange av fremover. Jeg klarer nå å være optimist med tanke på fremtiden. Jeg har en del spennende planer, og jeg har tro på mitt konsept. Det handler nå kun om å jobbe tålmodig med meg selv. For jeg har erfaringene og kunnskapen. 

Når man har kjent masse vondt på kropp og sjel, så nyter man de gode dagene på en annen måte. Det kan nesten ikke beskrives med ord engang. For jeg lever i en helt annen verden nå enn tidligere. For meg handler det om veldig mange ting. Det alle viktigste for meg nå er at vi lever i ro, kjærlighet og respekt. Jeg har merket en veldig stor endring i meg selv de siste årene. Og jeg vet at det er synlig for dere også. Jeg har forandret meg veldig mye. Men det jobbes veldig hardt på innsiden fortsatt. Det kommer ikke av seg selv. Jeg må fortsette med å ha stort fokus på de riktige verktøyene som gir meg vekst. Jeg ser gjerne veldig godt ut, men på innsiden er der fortsatt masse som må fikses og pusses på. Noe vil alltid være med meg i livet. Men jeg vet at mange ting kan bli enda lettere å bære når man har fått jobbet med det. 

Jeg er villig å gå gjennom alle disse prosessene. Rett og slett fordi jeg har troen på at det vil hjelpe meg på lang sikt. Det er det som gjør meg så utrolig stolt og glad. Jeg vet at jeg har vært både dyktig og heldig. At jeg skulle få oppleve ekte kjærlighet i voksen alder er en glede så stor! Det har virkelig hjulpet meg på riktig vei i livet! Jeg er heldig!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg