Jeg har mer struktur på mine ting!

Jeg holder på meg en del forskjellige ting. Jeg er blogger, foredragsholder, musiker og YouTuber. Men jeg er aller mest mamma og ektefelle. I tillegg har jeg verv i ulike frivillige organisasjoner. Alt dette skal kombineres med det faktum at jeg er syk. Det sier seg selv at jeg da må prioritere hardt. Jeg har endelig fått jobbet litt med hvilke struktur jeg skal ha i hverdagen min. Jeg må finne en balanse som fungerer fint for meg personlig. Jeg kan ikke tenke så mye på hva andre tenker og mener om meg.  Jeg har fundert masse på hvordan jeg skal løse dette på best mulig måte fremover. For jeg vil veldig mye, men helsen kommer i veien. Jeg har redusert min innsats her på bloggen, og det fungerer veldig fint for meg. Nå klarer jeg å ligge greit i forkant, og stresser ikke med bloggen. Jeg koser meg med filmingen, og ønsker virkelig å lære mer om det. 

Jeg er klar for å holde flere foredrag. Jeg håper at der vil komme mer oppdrag etter hvert. Nå bygger jeg tillit i det offentlige rom. Det er nemlig utrolig viktig at jeg er synlig, og at jeg holder fokus. Jeg lar Dere få bli kjent med meg, og følge meg i hverdagen. Jeg vet at det vil gi resultater på sikt. Når det kommer til mine frivillige verv, så tar jeg det ansvaret alvorlig. Men jeg har også gjort noen endringer der slik at jeg ikke får altfor mye på mine skuldre fremover. Jeg gleder meg til å jobbe videre for åpenhet rundt psykisk helse. Det er så viktig at vi våger å snakke om dette temaet, og være med på å ufarliggjøre det. Jeg vet at dette kommer til å være et hett tema i årene som kommer, og min historie er derfor meget relevant og aktuell erfaringskompetanse. Jeg føler meg trygg på at det kommer flere oppdrag til meg med tiden.

Jeg har satt av morgenen til å drive med blogg og filming. Når ungene har dratt på skolen, så er jeg i full gang med dagens oppgaver. Jeg liker å gjøre meg ferdig med dette først, og så kan jeg dra ut på aktiviteter eller møter. Så er jeg tilgjengelig for ungene når de kommer hjem fra skolen. Det blir nok en litt annen rytme i sommerferien, men det skal jeg finne en god løsning på. Jeg gleder meg til å jobbe videre med WeLG Foredrag!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg